Ап. Апостолов-Поли: Когато аз свирех, около тъчлинията беше пълно с мутри и не знаех дали ще си тръгна жив

16 ноември 2009 00:20   2 коментара   13080 прочита
Апостол Апостолов
Апостол Апостолов


Апостол Апостолов

Кметът залага 20 лв. в “Еврофутбол” за “1”, шефът на санданчани К. Динев разпитва за телефона на Н. Шенсой и напуска стадиона още в средата на втората част

Новакът “Септември” обезсмисли регионалното дерби с “Вихрен” с бързи голове в края на първото и началото на второто полувреме, а тоталното превъзходство на симитличани се изрази в крайното 4:0, една греда на най-добрия на терена Николай Димиров и още няколко стопроцентови пропуски пред вратата на разочаровалия съперник. Трагичната игра на гостите вбеси техния финансов благодетел Коко Динев, който напусна стадиона още в 67-та мин. Преди да се изнесе, хазартният бос нареди на охраната си на всеослушание да му намери телефона на доскорошния наставник на благоевградския “Пирин” Наджи Шенсой.

След двубоя сияещият от задоволство кмет на Симитли Апостол Апостолов направи поредното си култово изказване за порядките в родния футбол от времето, когато той самият обличаше съдийския екип. Когато аз свирех, около тъчлинията беше пълно с мутри и не знаех дали ще си тръгна жив. Сега за реферите е спокойно, но не владеят занаята, коментира градоначалникът, след което призна, че е заложил в “Еврофутбол” за победа на своя тим. Честито на букмейкърите, които реализираха печалба благодарение на нашия отбор. Коефициентът за “Септември” скочи на 6.00. Аз сложих 20 лева за единица. Не търсете обаче под вола теле. Не отричам, че сме приятели с г-н Динев, но това няма нищо общо с мача. От години непрекъснато слушам за уговорки, а никой досега нищо не е доказал, заключи Ап. Апостолов. От клубното ръководство пък отмениха глобите, които смятаха да наложат на играчите при нова издънка след бездушното представяне в предния кръг в Берковица.

Съпротивата на “Вихрен” в слънчевия следобед продължи по-малко от половин час, след което на терена имаше само един отбор - този на домакините. В 29-та мин. дебютантът Коемджиев прояви нетипична несръчност при овладяването на топката, но Димиров улучи десния страничен стълб. Всякакви надежди за благоприятен изход на санданчани се изпариха още до почивката. В 41-та мин. неостаряващият 37-годишен лидер на симитличани Иво Тренчев простреля с глава мрежата, а в 45-та мин. Цветан Николов бе точен при добавката след шута на Димиров и намесата на Станев. 45 секунди след подновяването на играта за вторите 45 минути капитанът Лулейски стреля отдалеко, кълбото тупна пред стража на гладиаторите и мина през ръцете му, за да се озове за трети път зад гърба му. Разгрома оформи Лясков с майсторската асистенция на вездесъщия Николай Димиров. На отсрещната страна Църваришки остана без работа.

“СЕПТЕМВРИ”: Църваришки, М. Николов, Тренчев, Башлиев, Томов, Балтов, Лясков, Лулейски /84-М. Петрунов/, Цв. Николов, Лазаров /75-Васев/, Димиров /68-Кюпов/.

“ВИХРЕН”: Станев, Джоров, Коемджиев, Тренков, Радев, В. Георгиев, Кабранов /46-Станкев/, К. Николов, Русев /72-Джайеоба/, Мл. Стоев, Кр. Георгиев /46-Абушев/.

2 коментара
16 Ноември 2009 22:28 | фен
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

само подробности


19 Ноември 2009 14:31 | 1122
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Да те беха претрепали- най-добре




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар