Ап. Апостолов: Не е тайна, че ни куца нападението

11 януари 2011 00:18   6 коментара   26723 прочита


Кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли демонстрира, че е запознат и с най-малките детайли около състоянието на “Септември” преди старта на зимната подготовка. Градоначалникът обобщи целите до края на сезона - утвърждаване в професионалния футбол, и посочи постовете, на които са необходими попълнения за постигането им.

- Г-н Апостолов, върху какво ще акцентира “Септември” по време на зимната селекция?

- Имаме добър отбор съобразно целта, която сме си поставили - утвърждаване в професионалния футбол. За никого обаче не е тайна, че ни куца най-вече нападението. В тази връзка искаме да вземем един или двама класни, подчертано офанзивни, състезатели. Иначе се появиха няколко качествени защитници, които настояваха да дойдат при нас, но преценихме, че не са ни необходими, защото в отбрана разполагаме с достатъчен потенциал. От няколко месеца основните ни усилия са насочени към привличането на Атанас Николов /б.р. - изпадналият в немилост нападател на орлетата/. Добре дошъл при нас е и Мирослав Ризов /б.р. - друг от ненужните в лагера на пиринци/, но доколкото разбрах, той има оферта от “Лудогорец”, а едва ли ние ще можем да съперничим на разградския клуб от финансова гледна точка.

- Какво е положението с вратарския пост?

- Там нещата са малко проблемни, защото основният ни вратар Иван Църваришки все пак е собственост на “Локомотив” /Пловдив/. В тази връзка трябва да привлечем и класен страж за в бъдеще.

- Как протича възстановяването на нападателя Даниел Дюлгеров?

- Той свали гипса от счупения си крак преди 3 дни. Очакваме да почне постепенно възстановяване. Да се надяваме, че като цяло през новата година ще имаме по-малко контузии, защото през изминалата ни преследваше страхотен карък в това отношение. За това обаче трябва и сами да си помогнем с по-стрикто спазване на спортно-техническия режим. Откакто сме в професионалния футбол, не сме имали специална графа във вътрешния правилник на клуба за съблюдаване на реда и дисциплината и разчитахме предимно на мъжкото отношение на играчите. Явно обаче само това не е достатъчно и сме решили вече да въведем по-строги регламентирани мерки за нарушителите.

- Има ли интерес към някой от вашите футболисти?

- Поне към трима съществува интерес, но предпочитам да не обявявам имената им засега с цел да запазим добрия микроклимат в отбора.

6 коментара
11 Януари 2011 03:12 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

куца нещо в главата ти
поли- ти си най смешния кмет за всички времена в югозапада


11 Януари 2011 10:56 | зюмбюля
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

абе смешен поли, предния път говореше че имате пари да ходите чак на луната, сега какви ги говориш,..... не можете да съперничите на разградския клуб Лудогорец,..... това значи че те имат пари да ходят на марс ако съдиме по твоите стандарти!!! ЩО НЕ СИ КОПАЕШ ЗЕЛЕТО И СИ ГЛЕДАШ КРАВАТА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕЩА КОИТО СА СЛОЖНИ ЗА ТВОЯ КАПАЦИТЕТ!!!


11 Януари 2011 16:32 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

до графа-хей зомбирано комлексарче да не си секретарката на тоя олигофрен поли бе?


11 Януари 2011 17:29 | ВВВ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПОЛИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СМЕШНИК НА ЮГОЗАПАДА-КЛОУН, КОЙТО НИ РАЗСМИВА! МНОГО Е ЗАБАВЕН! пЪЛЕН ТЪПАНАР, КАКТО И СИНА МУ-БАЙРАКТАРА!


12 Януари 2011 01:36 | ганчо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

смешен, ама отборчето засега си има долу-горе некаква стабилност, а ние май ке ги ручаме жабетата


12 Януари 2011 07:55 | anton
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ама си става за отбора е добре да са около средата на групата хем си продават мачоже хем си седът в групата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар