Ап. Апостолов: Чакам още една-две срещи и аз ставам треньор

20 септември 2010 00:16   5 коментара   9009 прочита


Ще почакам още една-две срещи да видя дали ще започнем да побеждаваме и ако не се получи, аз ще стана треньор на “Септември”, в полушеговит тон заяви кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли след поредната домакинска издънка. Все нещо не ни достига да стигнем до трите точки у дома. В интерес на истината отчитам и факта, че отборите, над които не успяхме да надделеем у дома, показаха добър футбол.

Хубаво е все пак, че по трибуните има публика, защото без нея няма смисъл да играем. Нашият стадион е сред най-посещаваните в Западна “Б” група. Крайно време е обаче да се отблагодарим на хората с добри изпълнения и с победа, допълни градоначалникът.


Още за: Ап. Апостолов   коментар   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
20 Септември 2010 04:53 | поли-малоумник
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

поли ти наистина доказваш че си най смешния кмет в БЪЛГАРИЯ
заради такива като теб хората мразат симитли и общината


20 Септември 2010 07:49 | oti
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Бля бля бля, от кой се научи това кметче така сладко да говори бре . Браво , вземи ги научи на футбол тея ливади , Ти си специялист по всичко . Абе да се удиви човек как още не са го направили тренйор на националите или министър председател.


20 Септември 2010 11:12 | доброжелател
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ще падате още докато държите тези надуфковци върнете момчетата които ви вкараха в Б група неблагодарници такива и махнете някой хора от ръководството и ще отидете на първо място защото те играеха от сърце и за футбола а не за развлечение и пари както правят тия леваци ЕЛЕМЕНТАРНО Е


20 Септември 2010 21:52 | МИЗЕРИЯ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ама защо търпим още тая МИЗЕРИЯ като кмет. да се маха от общината. КРАСОТА И МИЗЕРИЯ-МАХАЙ СЕ ОТ ТАМ-мястото ти е в ЗАТВОРА...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар