Антъни Иванов за церемонията "Спортист на годината": Мицин пред Насар и Нургюл? Адски смешно 

05 януари 2024 06:56   10 коментара   9944 прочита


Плувецът отправи и остри критики към Николай Вакареев, който спечели приза за “треньор на годината”,

Плувецът Антъни Иванов, който е известен с острите си критики срещу спортната общественост и най-вече срещу ръководството на плувните спортове у нас, отново напомни за себе си с гневен пост в социалните мрежи. Този път Иванов избухна срещу церемонията “Спортист на годината”, на която отличи най-добрият баскетболист на Европа за сезон 2022/2023 - Александър Везенков, бе отличен с голямата награда. 

Плувецът критикува класирането, за което споделя мнението си, че е подценен приносът през годината на спортисти като щангиста Карлос Насар и шахматистката Нургюл Салимова. Също така Иванов отправи и остри критики към Николай Вакареев, който спечели приза за “треньор на годината”, видя Спортал. 

Вакареев е бивш личен треньор на Антъни Иванов, като под негово ръководство спортистът постигна едни от първите си успехи в плуването. Двамата обаче в момента не поддържат добри отношения, като Иванов не веднъж си е позволявал остри думи срещу бившия си наставник в публичното пространство, а този път дори стигна до още по-сериозни обвинения, дискредитирайки компетенциите на Вакареев. ,пише Petel.bg

Ето и какво написа Иванов: 

“Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината” е меко казано смешно още повече след това, което се случи на Европейското Първенство. 

Най-интересното е защо като избираш треньора не избираш и състезателя? Значи 2021г. Два пъти 4-ти на ЕП, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на ЕП и 1 на СП) не бяха достатъчни за 10-ката, а сега титли при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един фалшив “световен рекорд”? Това не е ли двоен стандарт? Ще ви ги напомням тези неща много скоро и ще задавам тези въпроси публично много скоро. 

После не се сърдете като ви казвам, че всичко това е един голям ЦИРК и ще го видите много скоро, но недейте да пренебрегвате успехите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги журналисти. ” 


Още от: Спорт

Принтирай статия
10 коментара
05 Януари 2024 08:13 | от кукуряхцево
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Бих пратил това момче веднага в най- близката до местоживеенето му психиатрия.


05 Януари 2024 08:26 | Чука
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Тоя е същия, като онова синче на прокурора от Перник. Зобта им дава крила.


05 Януари 2024 09:13 | така е
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Но но знам защо се хаби, нито на някой му пука нито може да се докаже нещо нито има смисъл
Живеем в абсурдистан


05 Януари 2024 09:34 | Чука
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз съм Чука-толупа, вечния ерген. Искам голям розов комунистически хуй в ануса си.


05 Януари 2024 10:09 | Гошо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Е много се надуват всички но ще го улигавите целият кучки


05 Януари 2024 11:18 | Марш на село
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ебати селяка бягай си на село какво се буташ в Сандански


05 Януари 2024 11:35 | така е
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Какъвто ни е спорта такива са ни и наградите


05 Януари 2024 20:21 | 111
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Че класацията за спортист не е реална е факт, но Иванов не може да преглътне фактът, че вече е никой. Вместо да поздрави човекът с който постигна най- големите си успехи той плюе в стар бунар. Мицин е много скромно момче и не заслужава това отношение. Иванов никога няма да бъде велик, защото е съвършен егоист и не може да понесе успеха на друг. Радвам се за Вакареев и за Мицин и им пожелавам здраве и много спортни успехи. Победител трябваше да е Насар, а Григор извън първите 10. Сестри Стоеви от бадминтона са 11 в света и абсолютни шампионки на Европа, а са извън първите 20. От един град са с Гришкин, но играят за България, а тенисиста не играе за отбора на България за разлика от Ноле. А световния рекорд на Мицин изобщо е най- значимия в цялото българско плуване. Подобри 14 г рекорд в спорт който е най- силния в света заедно с атлетиката. Не е супер МЕН, а момче на 18 г. Няма как на всяко състезание да е във върхова форма, но на най важните беше. Браво на Вакареев планирал е супер.


06 Януари 2024 06:29 | Елена
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мицин е много добър, но все още има да догонва Иванов . Когато отиде при мъжете може тогава да ги сравнявате, все още плува при Юноши . Всеки спортист ще ти каже, че разликата е огромна . Пожелавам му само успехи на момчето


06 Януари 2024 18:53 | плувец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А защо Иванов е "никой" може би за да стане някой "някой"
Но в 09, 13 някой го е казал няма смисъл да се хаби




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар