“Академик Благоевград” тръгва само с 8 баскетболисти за мача с лидера “Дунав 2007”

08 януари 2011 00:16   6 коментара   14319 прочита
Треньорът Н. Хаджиев - топки има, няма играчи
Треньорът Н. Хаджиев - топки има, няма играчи


Треньорът Н. Хаджиев - топки има, няма играчи

“Академик Благоевград” разполага само с 8 баскетболисти за мача с лидера “Дунав 2007” от Х кръг на “А” група утре. Първия официален двубой за годината пропуска болният плеймейкър Иван Мирчев, със здравословни проблеми е и Димитър Георгиев. Един от основните реализатори на тима Явор Иванов пък е на работа и не може да се освободи за гостуването в Русе, което ще отнеме целия неделен ден на благоевградчани. Аут от сметките на наставника Николай Хаджиев са още Николай Манов и Йордан Илчев.

Двамата имат студенски изпити в понеделник и няма как да се явят навреме за тях, при положение че са в крайдунавския град до края на мача, който започва от 17.30 ч. в неделя. “Академик Благоевград” потегля за Русе 10 часа преди срещата и веднага след приключването й хваща обратния път. Домакините не познават вкуса на поражението от началото на сезона и едва ли тъкмо срещу тях благоевградчани ще запишат първия си успех в “А” група.


Още за: баскетбол   мач   Н. Хаджиев   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
08 Януари 2011 03:49 | закривай
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

тази трупа на хаджиев размива цяла България
уж нямаше да играят хора, които не са студенти, а я докараха до там че да взимат гошо атанасов на 37 г.


08 Януари 2011 14:20 | Това не е студентски клуб
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Този клуб си е чисто частен, на Стоян Иванов, само че се заблуждава обществеността, че е университетски! Заблудата е с цел и набавянето на финансова облага от студентите на ЮЗУ, като взима на ръка пари за ползване на държавните спортни съоръжения на държавния ЮЗУ! Нека един от много платили студенти покаже касова бележка срещу парите си! Няма такива по простата причина, че този клуб няма касов апарат, а чрез въвеждане в заблуда на всички в ЮЗУ се изкарва университетски клуб!
А отборчето баскетболисти даже се чудя как не ги е срам да пускат статия, та те НЯМАТ НИТО ЕДНА ПОБЕДА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПРОТИВНИКА! Сега се застраховат предварително срещу очакваният разгром, като ни съобщават, че домакините нямали загуба! Вие кажете дали имате победа и срещу кого, а след това се оправдавайте!
Чудно ми е кой ли финансира пътуванията на този клуб и поема всичките им разходи???!!! Отговора естествено е ясен - ЮЗУ ги поема! Изводите са за всички вас!


08 Януари 2011 16:24 | запознат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

банда смешници в баскетболен екип
а тренерчето-ле ле майко:)
кога ще запишете победа бе идиоти? поканете някой женски отбор за приятелски мач да почуствате радоста от победата


08 Януари 2011 21:37 | До запознат
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

А този "това не са студенти" да не коментира мн това което не му е работа, нали ти не им плащаш нищо какво говориш. Ама в този град е така, КОЙТО РАЗБИРА, В БЛАГОЕВГРАД СЕ СПИРА". Ще помоля редакторите на струма да не побликуват повече статий за баскетболния отбор, защото така пада самочувствието на момчетата и техния тренйор. Вместо да ги окуражим че са направили всички усилия да играят в А група и да популяризират баскетбола в града.


08 Януари 2011 22:04 | до До запознат
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Що бе Ники (Хаджиев), какво от написаното от будните хора тук не е вярно, та така се лютиш :))! Пък и защо съветваш редакторите на вестника да не пускат нищо повече, да не би да ви се разваля далаверата и заверата, като ви разберат всички какви ги вършите...??!! Тази статия няма как да измислят редакторите ако информацията не е подадена от "Академик"-а :)))


10 Януари 2011 00:06 | !!!!!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

:D:D:D xaxxaaxaxaxxа лелееее!!! егаси снимката!! че припаднем!!! тва трениорче сам го виждал у ЮЗУ-то!! :Д:Д::Д егати косата!! както го гледам ми е ясен и отборо!! чак и сам се изказва у струмата:Д:Д егати смешнико! хахах кога е следващио мач тука?! аз че ида да се смея !!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар