А. Кючуков къса с “Марек”, двама от “Вихрен” отпадат за дербито в Дупница

18 март 2010 00:18   2 коментара   30300 прочита
А. Кючуков
А. Кючуков


А. Кючуков

Играещият треньор Анжело Кючуков скъса с “Марек”. Новината първоначално хвърли в смут феновете в Дупница, преди от клуба да лансират успокоителната версия, че ветеранът прекратява договора си като футболист, но няма намерение да абдикира от задълженията си на наставник на отбора. С него начело в “Марек” славните дни ще се върнат скоро. При нас финансова криза няма. Разполагаме с перспективни играчи на по 20 г., които се нуждаят от още малко обиграване, за да разкрият целия си потенциал, коментира босът Йордан Андреев.

Малко очакваният успех на гости на “Ком Миньор” във вторник изстреля тима на 5-то място в подреждането, само на 2 т. отстояние от съботния съперник “Вихрен”. Санданчани останаха без двама от ключовите си играчи за гастрола на стадион “Бончук”. Централният бранител Светослав Георгиев няма да излезе срещу съгражданите си заради разстежение. Лекарска забрана вади от групата и халфа Тони Костадинов, който в злополучния мач срещу “Видима” в неделя поиска смяна още в края на първото полувреме и последвалият медицински консулт потвърди възобновените проблеми с адукторите.

В рамката след изтърпяно наказание отново застава Димитър Симеонов. Поражението в Севлиево отдалечи гладиаторите на 6 т. от втората позиция, даваща право на бараж за “А” група. Това прави задължителна победата в регионалното дерби в града на барикадите, където феновете обаче се размечтаха за промоция, което вещае горещи страсти на терена и по трибуните.

2 коментара
18 Март 2010 10:46 | pavel hristov
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

само марек




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар