44-г. вратар М. Митев игра тежък център

21 септември 2010 00:18   1 коментар   14592 прочита
М. Митев /вляво/ бе принуден да свали вратарския екип и да оглави атаката
М. Митев /вляво/ бе принуден да свали вратарския екип и да оглави атаката


М. Митев /вляво/ бе принуден да свали вратарския екип и да оглави атаката

Контузи се и с 10 души ветераните-орлета се провалиха

С 9 полеви играчи и двама вратари ветераните на “Пирин” претърпяха крах 1:3 на гости на “Сливнишки герой” в първия мач от междузоналните елиминации в първенството на бившите футболисти. Кадровият недоимък усложни максимално задачата на орлетата за реванша утре на стадион “Христо Ботев” в Благоевград с начало 16.30 ч. На позивната на играещия селекционер Кирил Стойков-Зози и на капитана Мирослав Митев се отзоваха едва една трета от списъчния проектосъстав, в който фигурираха 32-ма души. С неотложни ангажименти обясниха отсъствието си Петър Михтарски, Иван Стойчев, Краси Трайков, Иво Андонов, Йордан Боздански... Това принуди 44-годишния страж Митев да нахлузи фланелка с номер 11 и да поеме функциите на тежък център на върха на атаката.

Неистовите му опити да прониже мрежата на съперниците обаче доведоха до нежелателна контузия още преди почивката и невъзможност да излезе за втората част, което създаде числено неравенство в полза на домакините и те се възползваха. Почетното попадение за гостите вкара Христо Войнов след образцов пробив на Венцислав Динев и прецизно подаване в наказателното поле за връхлитащия треньор от школата на Ивайло Андонов “Пирин 2001”. Благоевградчани замалко не набиха реферите от столицата, които не маркираха засада при третото попадение на домакините. В техните редици се открояваха наемниците Мартин Зафиров, Тони Евтимов и Мартин Подвързачов.

“ПИРИН”-ветерани: К. Стойков, Р. Станоев, Ст. Илиев, Ст. Гошев, Т. Лулейски, В. Попов, Ст. Михалков, К. Герганчев, М. Митев, Хр. Войнов, В. Динев.

1 коментар
21 Септември 2010 08:28 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ле-ле миро, кой те облече така смешно?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар