300 000 лв. цената на орлетата Т. Паланков и Др. Коцев в комплект

12 януари 2010 00:14   1 коментар   13013 прочита
Т. Паланков
Т. Паланков


Т. Паланков

Шефовете на елитния “Пирин” са готови да продадат халфовете Тодор Паланков и Драги Коцев в комплект на “Черноморец” срещу 300 000 лева. Финансовите параметри на претенциите на благоевградчани бяха очертани от лагера на акулите, докато на “Дъбравска” 1 спазват стриктно правилото за дълбока секретност по паричните въпроси и предпочитат да отричат поголовно всичко, което не е подплатено с официален договор.

Офертата на мениджъра на бургазлии Красимир Балъков е наполовина по-ниска - 150 бона, и мотивирана от факта, че само след 6 месеца изтича контрактът с орлетата на Паланков и тогава настоящите му работодатели няма да взимат нито стотинка за него. Двете страни се разминават и по още една съществена точка - пиринските акционери държат да получат цялата сума кеш още при парафирането на сделката, а не на траншове, раздробени във времето. Това, а не празниците, е истинската причина разговорите да бъдат временно замразени.

Т. Паланков обяви още миналия месец, че вече се чувства изчерпан за “Пирин” и настоява да смени обстановката още на полусезона. Македонският му съотборник Др. Коцев пък декларира категоричното си нежелание да напусне стадион “Христо Ботев” и лоялността му наставникът Стефан Грозданов възнагради с възпроизвеждането му в първи капитан.


Още за: ПФК Пирин   Т. Паланков   оферта   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар