Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

177 - килограмов банскали€ стана двукратен шампион по канадска борба


16 април 2018 10:52   6815 прочита«авърнали€т се след наказание, заради използване на допинг √еорги ÷ветков от Ѕанско спечели два златни медала на държавното първенство по канадска борба, което се проведе в Ѕанско. 177- килограмови€т атлет не остави съмнение в превъзходството си в категори€ над 110 килограма и си заслужи м€сто в национални€ отбор за предсто€щото европейско първенство в —офи€ от 25 май до 3 юни.

ѕред собствена публика в „италище Ќикола ¬апцаров, състезател€т на клуб јрмспорт Ѕанско първо триумфира на л€ва ръка, където сломи съпротивата на ветерана ѕламен  исов, а днес на д€сна ръка надигра √еорги √еоргиев. ѕламен  исов, който се състезава за благоевградски€ клуб јрмспорт също намери м€сто в национални€ отбор, с второто м€сто на л€ва ръка, а на д€сна остана без медал. “ой се включи в първенството без пълноценна подготовка, но си заслужи медала.

— две титли от Ѕанско се завръща –адослав —кенедеров, който бе пръв на л€ва и д€сна ръка в кат. до 65 килограма. ƒруг състезател на клуб —партак »ван Ќовоселски пък е с две първи места при юношите. Ћюбомир ћиланов е шампион на л€ва ръка и със сребро на д€сна в категори€ до 110 килограма. “ра€н —то€нов е първи при юношите до 60 килограма и трети при мъжете в същата категори€.

ѕредседател€т на клуб јрмспорт Ѕлагоевград  ирил Ѕогдански е с второ и трето м€сто. —ъстезанието бе последна контрола за определ€не на национални€ отбор, който ще участва на предсто€щото европейско първенство по канадска борба от 25 май до 3 юни в —офи€.

ћарти  ирилов

ќще за: борба  √еорги ÷ветков  медал ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.