16 футболисти бранят каузата на новия "Вихрен" с декларация

29 февруари 2012 00:20   65 коментара   15239 прочита
А. Тотев
А. Тотев


А. Тотев

16-те футболисти на новия “Вихрен”, родени в Сандански, излязоха с декларация в защита действията на общинската и кметската управа в курортния град, след като стана факт прехвърлянето на професионалния лиценз на “Малеш” и завръщането на гладиаторите в “Б” група. “За разлика от разни анонимници, които съчиняват декларации без подписи, ние заставаме с имената си под този документ. Освен това нашият отбор се казва “Вихрен” без тирета и многоточия. “Малеш”, за добро или за лошо, вече го няма. Защо за благоевградския тим се пише ОФК “Пирин”, а не “Пирин-Перун”, въпреки че ситуацията с лицензите е идентична, риторично попитаха играчите. В писменото им изявление след подписите следва текст, който публикуваме без редакторска намеса:

“С настоящата декларация изразяваме подкрепата си към ръководството на община Сандански за усилията, които полага футболът на града да се завърне там, където му е мястото, а именно - в професионалната лига. Кметът на общината и екипът му винаги са доказвали, че развитието на спорта, и в частност футболът, е един от основните приоритети в управленската му програма. Изразяваме благодарността си към г-н Андон Тотев - кмет на общината, и г-н Атанас Стоянов - председател на Общинския съвет, за възможността да играем професионален футбол в родния си град, като ние, от своя страна, ще дадем всичко от себе си да защитим името на града и футболния клуб. Убедени сме, че с общи усилия на община Сандански, феновете, бизнеса и отбора ще успеем да запазим мястото си сред професионалистите и да радваме хората от общината с красив и качествен футбол.”

В същото време пропадна вариантът за контрола на санданчани с третодивизионния “Велбъжд”, планирана за днес. Последните две проверки на отбора преди пролетния старт в Западната “Б” група в края на другата седмица ще бъдат на турнира в Кавадарци през уикенда.

65 коментара
29 Февруари 2012 03:06 | чакам отговор !!!!!!!!!
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

850 000 лв. от джоба на санданчани изсипани без следа в 6-те каси на ФК "Вихрен" ????
вярно ли е това г-н Кмете !! хората чакат отговор!!


29 Февруари 2012 06:21 | !
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

ОФК Вихрен, ФК"Вихрен, "Вихрен-125, "Вихрен", Вихрен-Малеш, Малеш. Вихрен" и още кой друг Вихрен-Момчета, млади на тия що благодарите Ви използват да прикриване на колосални финансови далавери!! всичко е пари и пак пари, власт и пак власт- безконтролна и смазваща всеки кой глава надигне ! те Ви маниполират-същите дето откраднаха нашето настояще и вашето бъдеще !! за откраднати пари става въпрос - за много откраднати пари става въпрос-за техното прикривате става въпрос и затова ви бутат напред да пишете тези декларации... разбирам Ви, ако не пишете отивате си ..Но да използваш млади хора за прикриване на далавери е неморално и незаконно ...но тия не се спират пред нищо !! - що не поискате да излезе Кмета пред медиите и да каже къде са отишли тези 850 000 лв. събрани от данъците на Вашите родители -за да ги платят те Вас са лишили от някой неща -
Ние като родители Вие като наши деца сме ги платили тия пари лишавайки се !! ...дето и господ вече не знае къде са отишли....!!


29 Февруари 2012 07:04 | мани,мани !!!
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

абе селяни с Пирин ли ще се сравнявате !!! остана ли сте в тази помийна яма само шкартата, всичко читава е избягало !!! само пишете-кмета крадец, ДС АГЕНТ С КОДОВО ИМЕ кЕЛНЕРА, АМА ПАК СИ ГО ИЗБРАХ ТЕ, селянини да ви командва, имапо корупция в кметството, ами направетае подписка, нали сте граждани, викнете медии, пред кметствот на палатки излесте, кажете за фирмите на кмета, за раздадените парце ли или си оставате тъпи сепски парчета !!! пишете (е кмета е бил малоумник, ама май не така, щом пак е, да не би да сте вие гражданите от селата, със селски, робсни манталитет !! а вземете си и Баханов, че в Бл замърсява въздуха !!


29 Февруари 2012 08:26 | смях
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

ало сандански да покажем че не сме сбирщина от селата и да иэлеэем на протест на 2 март когато е сесията на общината


29 Февруари 2012 09:00 | !!
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Начало - 9. 00 в Залата на съветника

Да се съберем на 02. март -петък в 9. 00 ч. пред общината на мирен протест -тия хора ни крадат и нагло лъжат !на мирен протест против бездействието на властта !!

А НА ТИЯ ЩО СПЯТ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАСПИТЕ -----ДА ИЗЛЕЗЕМ НА улицата !!!
КМЕТЕ СПРИ СЕ !! и това всичко се допуска да се прави при едно управление на ГЕРБ !!това е подигравка с управлението на ГЕРБ!! подигравка с Нас гражданите гласували за ГЕРБ!! подигравка с всички граждани на Република България


29 Февруари 2012 10:40 | декларация!!!
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Типично Полицейски, комунистически-партиен, Доньовски подход???


29 Февруари 2012 10:45 | 222
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ами защо бе, Левунски тарикат, не публикува декларацията, а си тури снимката. Айде, дай имената на тези момчета, които са се подписали под декларацията?
Сигурно пак сте фалшифицирали някои подписи оти това е маниер на твойта приятелка Мара Станоева да разписва чужди документи.
Нали е на прокурор за фалшификация на подписа на Бойко Величков? какво ще кажеш, а?


29 Февруари 2012 10:49 | ЮНОША
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

КМЕТЕ ЗАЩО ЛАЖЕШ ПАК. ГЕОРГИ МАНОЛЕВ ДОЙДЕ С ГОТОВА ДЕКЛАРАЦИЯ НА СТАДИОНО. КЕ ВИДИМ КАТО НИ ДУХНЕТЕ ПОД ОПАШКАТА КАКВА РЕАКЦИЯ КЕ ИМА. А НИЕ НЕ СМЕ АВТОРИ НА ДУКЛАРАЦИЯТА. ДОКАРАХА НИ Я ГОТОВА.
ГЕОРГИ МАНОЛЕВ НИ ЛАЖЕ ЦЕЛ СЕЗОН КАК ДА ВИ ВЕРВАМЕ. КАТО СЕ ИЗДЪНИ КАЗВА ОДЕТЕ ПРИ КМЕТО. ДОЙДЕМ ПРИ ВАС И ВИЕ НЕ ЛАЖЕТЕ. А СЕГА НИ БУТАТЕ В НОВА ИНТРИГА. ТЕЯ ОТ МАЛЕШ КЕ ЗИМАТ ПАРИТЕ А НИЕ ДА ВИ ПАЗИМ АВТОРИТЕТО. ТОВА Е ОЩЕ ПО-ЛОШО ОТ КРАДЕНЕТО.


29 Февруари 2012 10:58 | да
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

е па нека да напишат имената на тия момчета а не да пишат глупости и да благодарат на Андон Тотев и Атанас Стоянов та нали заради андон тотев вихрен отиде в окръжната група. той искаше да не плаща задълженията към държавата заплатите на хората а да започне на чисто. е на много чисто започва сега като плаща на малеш задълженията


29 Февруари 2012 12:43 | ???
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

стига си лълагл бе, кмете, стига си всявалтраух у хората. Става въпрос за парите, които са пархосани за нема-нищо, става въпрос за 6-те БУЛСТАТА, става въпрос за неизплатени трудови задължения и др. финансови нарушения.
А декларациите са твой патент и на Мицански. Ама тея 16 футболиста, за които сега приказваш впоследствие могат да ти окачат акмък на варто, защото и с тех ще се изгавриш след като ги употребиш.


29 Февруари 2012 12:54 | !
Оценка:
7
 (
7
 гласа)




г-н Манолев, гледах Вашето интервю - не знам кой как Ви съветва но тия 300 000 лв. и кусур Община Сандански ще трябва да ги плати /в частност всички ние данакоплатцитe- от нашите данъци демек - и трябва добре да си помислим дали изобщо трябва да плащаме данъци/. Тея хора дето са спечелили делата чрез съдя-изпълнител ще блокират сметките на Общината и ще си приберат парите!!
г-н Манолев, няколко пъти повтаряхте, че решенията са се взимали в общината ! кой Кмета ! Председателя и ли Сульо и Пульо !!трябва да има някой отговорен !
щото сметката трябва да се плати от хората дето от първи март трябва да почнат да си плащат данъците - от техните стотинки и левчета събирани, изгладувани и изстрадани !! а не можели съдя изпълнителя да изкара твоето хотелче за продан и да плати сумите по присъдите ! усетили най-после къде те навря чичо ти Дончо и баба ти Мара Станоева -усетили ??

Граждани на Община Сандански не плащайте данъци !! вижте къде отиват нашите данъци !


29 Февруари 2012 13:02 | !
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Граждани на Община Сандански не плащайте данъци !! вижте къде отиват нашите данъци


29 Февруари 2012 15:50 | нагъл
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Когато си купи служебното "Пежо" и му лепна четирите осмици, Левунският тарикат плати 1500 лв. (за това, че номерът е 8888). На общинската сесия на въпрос на един от съветниците, защо е този разход, АндонТотев отговори: да го приемат като негов каприз. Сега е профукал над 850 000 лв. от джоба на данъкоплатеца за частния си футболен клуб "Вихрен". Това е пак негов каприз, защото той прави предложенията. Докога ние, санданчани, ще оправяме капирзите на тоя търбух?! Ако има капризи то жена му е за това, а не парите на данъкоплатците. За разилка от ФК "Пирин" Благоевград, които не са на хранилка при кмета, ФК "Вихрен" изцяло се издържа от общината и лично от кмета Тотев. А Аделина стил и Аандон Червенков какви спонсори са? Та нали те също чакат общински поръчки, те също са на хранилка при Тотев, тоез пак от парите на данъкоплатците.


29 Февруари 2012 15:55 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НА ТИЯ ЩО СПЯТ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАСПИТЕ -----ДА ИЗЛЕЗЕМ НА улицата !!


29 Февруари 2012 15:59 | Е МНОГО ЛЪЖЕШ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НЕ СИ СТРУВА ТОЛКОВА МНОГО ДА ЛЪЖЕШ. НЕЩАТА СА ЯСНИ - ТИ ГО ИСКАШ ТОЯ КЛУБ И ТИ, КМЕТЕ, ГИ ПРЕДЛАГАШ ТЕЗИ СУМИ - 150 000 САМО ЗА ФК "ВИХРЕН". А ТЕЗИ 16 МОМЧЕТА МОЖЕ И ДА АС ОТ САНДАНСКИ НО РИТАТ ЗА МАЛЕШ И СА В ОТБОРА НА МАЛЕШ, НАЛИ? А ТИЯ, ЩО РИТАХА ДОСЕГА В ОКРЪЖНАТА ГРУПА СА АУТ. АКО ИЗОБЩО ИМА ПОДПИСИ В ТОВА НЕДООБМИСЛЕНО ПИСАНИЕ, КОЕТО ЦИТИРАШ ПО-ГОРЕ, НАПРАВЕНО Е ПОД НАТИСК. ТАКИВА СА МЕТОДИТЕ НА ПРИЯТЕЛЯ ТИ МИЦАНСКИ, С КОЙТО ВЕРОЯТНО СЕГА ЩЕ СИ ЕДЛИТЕ ПАРИТЕ ОТ ЧЕРНОТО ТОТО. ДЕКЛАРАЦИИТЕ СА НЕГОВ ПАТЕНТ. МИНАЛАТА ОГДИНА, КОГАТО ИН ХРАНЕХА С ЛЮТЕНИЦА И ХЛЕБ СЛЕД МАЧ В АВТОБУСА И НИЕ ИЗЛЕЗНАХМЕ В СЪЩИЯ ТОЯ ВЕСТНИК, СЛЕД ТОВА МИЦАНСКИ НАКАРА ФУТБОЛИСТИТЕ ДА ИЗЛЕЗНАТ С ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ТОВА Е БИЛО ПОЧЕРПКА ЗА РОЖДЕН ДЕН. ТА И ТАЯ ДЕКЛАРАЦИЯ Е СЪЩАТА.


29 Февруари 2012 16:34 | до горните юнаци !!
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

момчета тия въпроси трябва да ги поставите на сесията на Общинския съвет !! да подкрепим десетте общински съветници !!

Начало - 9. 00 в Залата на съветника

Да се съберем на 02. март -петък в 9. 00 ч. пред общината на мирен протест -тия хора ни крадат и нагло лъжат !на мирен протест против бездействието на властта !


29 Февруари 2012 17:58 | ПЕТРИ4
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

НА ВЕТАРО СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ ЗА ЛИЦЕНЗА КАТО ДОГОДИНА ПАК ИСПАДАТЕ, МАЛКО СА ВЕИ ТО4КИТЕ


29 Февруари 2012 18:31 | до петрич
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В санданската кметска администрация никой не прави анализ, например в случая, на действителното състояние на ФК 4Малеш". Ако се направи и т. н. такъв ще се констатира, че отборът е в огромни задължения към НАП и НО, към футболисти и служители и т. н. Ако сега в тази декларация мицански е задължил тези 16 момчета да си сложат подписите има и други, които вече са извън Малеш и които ще си поискат неизплатените задължения. Другото, което трябва да се види и каже е, че малеш е на последно място в Б групата, и човекът от петрич е прав, че догодина може и да изпадне. Така че всичко е един огромен блъф, зад който се крие мицански в стремажа си да осигури себе си.


29 Февруари 2012 18:41 | за администрацията !!!!!
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Създаването на начукана един върху друг администрация е патент на чичо Дончо - за да се усещат служителите несигурни - с него и без него се тая, хора бол ! това е тактика за смачкване на всичко що не е съгласно-а се обади-а си отиде немедлено - заплатки малки, но чичо Дончо позволява да се пипа кой откъде може-безнаказано! той е господ и явно и за такъв се смята! тоя човек трябва да бъде съден не затова що е откраднал, щото няма да си носи го на оня свят, а за това че със своето управление поквари хората, окраде мечтите им за едно по-достойно и човешко управление !запрати младите хора по- други държави да си търсят едно по-достойно съществование и да могат да ходят с дигната глава ! няма държава - прокуратура.. всичко спи ....г-н Баханов дуе бузи и пълни гащи в Областта ..жива трагедия от всякъде ..Господ и той гледа на това що става.. тих и невъзмутим.... Не може да се разчита на такава смачкана, впиянчена администрация да направи каквото и да е !та камо ли
анализи.....


29 Февруари 2012 18:56 | !!!!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

!Кмете, излез и кажи колко и за каква сума имаш неразплатени обекти


29 Февруари 2012 19:49 | хитрец
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Всеки дяволък се заплаща! Очакваме "анализа"! Голяма част от обкръжението няма икономическа култура-само трудов стаж...


01 Март 2012 03:09 | ПЕТРИЧ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

"Дясната ръка на кмета В. Илиев бе признат за виновен в подправяне на документи "... ТОВА ЧАКА ХОРАТА ПОДПРАВЯЛИ ДОКУМЕНТИ ВЪВ ФК "ВИХРЕН" САНДАНСКИ.


01 Март 2012 10:25 | К12
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тия от общински съвет сандански барбар с кмета имат ли мозак за да пускат толкова много пари от бюджета на общината като искат футбол да си намерят спонсори, ако ли не данъкоплатците не са длъжни да издържат търтеи. да го закрият тоя футбол иначе няма даси плащаме данъците, футбола е е дна бездънна яма, да се самосезира прокуратурата в сандански, за какво се прави, че нищо не вижда-това се казва пладнешки обир.


01 Март 2012 10:30 | идиот
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

като нема каде да идат, и като им обещаят некаква заплата ще се разпишат разбира се . мицански говореще колко големи престъпници са тези, какъв крадец е тотев, а сега.... нали сина му трбва да играе некаде нали и той иска да е тренер за да играе синът му, нали и станев толкова драпа та да взима некаква заплата поне наема да му покрива, нали и тренков вече не може да си намере друг отбор . та нема да се разпишат ли тези дребни души, или поточно мъртви души. а за правдата и истината на кой му пука


01 Март 2012 10:31 | идиот
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

като нема каде да идат, и като им обещаят некаква заплата ще се разпишат разбира се . мицански говореще колко големи престъпници са тези, какъв крадец е тотев, а сега.... нали сина му трбва да играе некаде нали и той иска да е тренер за да играе синът му, нали и станев толкова драпа та да взима некаква заплата поне наема да му покрива, нали и тренков вече не може да си намере друг отбор . та нема да се разпишат ли тези дребни души, или поточно мъртви души. а за правдата и истината на кой му пука


01 Март 2012 14:19 | 888
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

абе, все той не знаел, все той не бил виновен, той ги бил давал общо, там си имало счетоводство, а всичко тоя кмет-бандит дирижираше. даже и кой да рита в отборо
а това лике радо станев па иска да дойде на почивка в сандански и санданчани да му плащата квартира 500 лв и заплата отгоре. прави се на голем тренер ама се чуди как да врътне главата на тъпако Манолев. е да видим кой добър вратар е имал вихрен като беше он тука. сега па се навърта около сатдиона. от варна да се идгнеш да дойдеш в Сандански е като те не искат никъде, тук при дон корлеоне той има пари балъците данъкоплатци си внасят даъците.


01 Март 2012 14:29 | киро
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

тея 16 под декларацията са футболистите на мицански. а ние които не сме си получили заплатите сме зад борда. след като има предписание от инспекцията по труда "всемогъщият президент, който е желан от кмета и от спонсорите" да обещае пред общински съвет че ще бъдат изпалтени възнагражденията. в противен случай ще ес наложи да изплащат глоби към нап на човек над 1500 лева. действайте кмете, манолев и марче станоева. ваш ред е сега.


01 Март 2012 14:33 | !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Граждани на Община Сандански не плащайте данъци !! вижте къде отиват нашите данъци


02 Март 2012 07:02 | 2 март
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Защо ги търпим при тези явни кражби !!!! защо мълчим, за това наше мълчание идните поколения ще ни съдят- защо мълчахте? !! Наште деди са вдигали на въстание срещу една страшна азиатска тирания залагайки главите си, а ние какво правим свиваме си пред едни явни наши РАЗБОЙНИЦИ !!! да излезем на мирен поход срещу бездействието на властта - тия явни крадци требе да си одат !!



02 Март 2012 10:13 | 12
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

няма ли кой да организира тези недоволства и да се съберем пред общината и да им търсим отговорност на тези крадци. Тия мислят само как да открадна и източат общината, не ги нито срам, нито страх от правосъдие само ние гражданите на сандански можем да променим нещо иначе ще ни крадът до дупка.


02 Март 2012 18:18 | !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Георги Баханов

АКЦЕНТИ

1. Защо трябваше да се атакува един общински съветник в лично качество за това, че е тръгнал да търси правдата??? Това беше долно!

2. Ще предизвикаме външна ревизия на всички изразходвани средства от момента, в който Община Сандански е започнала да го субсидира.

3. Какво общо има ОбС с това, че "Малеш" и "Вихрен" искат да се обединяват?

Read more: http://www.sandanski1.com/sandanski1.php?subaction=showfull&id=1330691904&archive=&start_from=&ucat=33#ixzz1nyd9sM8X


02 Март 2012 18:21 | !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Христо Златинов - Кройф:

1. Идва "Малеш" да спасява футбола в Сандански, но без обществеността в града да разбере тези работи.
2. Георги Манолев става президент на "Малеш" без общо събрание.
3. В момента се говори футболът да се издържа от данъците на хората от Сандански. Ако се искат пари от общината, да се направи общински футболен клуб.
4. Кои са тези незнайни спонсори, нали говорим за прозрачност във всичко, кой ги е намерил? Ние трябва да знаем!
5. Ако искаме в отбор в Б група отбор, да се направи акционерно дружество. Защо да се наливат общински пари



02 Март 2012 18:43 | !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

много шум за нищо !


02 Март 2012 20:08 | !!за г-н Баханов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

бях на сесията - обещахте да предизвикате ревизия - кога е въпроса !! лично Вие ще сезирате държавните органи - кога !


03 Март 2012 03:00 | !за г-н Бойко Борисов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


г-н Борисов !
Защо не разпоредите ревизия и по този случай които се коментира в Сандански ???
850 000 лв. от джоба на санданчани изсипани без следа в 6-те каси на ФК "Вихрен" ????
Къде е Областната управа - този областен управител е назначен от Вас - той що спи !!това са пари от нашите данъци ! Защо не го уволните за това негово бездействие ! Вие не сте слънце да огреете на всякъде - но затова имате областни управители - или и него ще го призовете да си даде оставката ! - нещо на детска градина ми заприличва Вашето управление! Това е явно бездействие в НК има достатъчно членове за подвеждане под отговорност - какво чакате !


03 Март 2012 09:57 | Бай Ганьо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Оказа се, че в Общинският съвет Сандански левунският тапана Андон Тотев е пълновластен господар, а не гост. Селският му манталитет и изключителната му дебелашка наглост прозира в някои от клипчетата качени в Сандански ком. За да избегне отговорите за откраднатите пари, той започна да рагуе съветник Терзийски, че пресконференцията е напарвена в клуба на "Герб". Ами пресконференцията те могат да си я направят където си поискат, бе неграмотнико. Може да я направи и на улицата ако поиска. Това ли е най-важното?! Отговори трябва да се дадат за откраднатите пари, за фалшифицираните подписи, вселдствие на които общинат е изплащала глоби, за неизплатените заплати на работниците и служителите във ФК "Вихрен" и глобите от Инспекцията по труда и т. н. и т. н. Това е задачата на "Господата от Украинския фронт", разбирай Общински ъсвет Сандански.


03 Март 2012 10:06 | До Мицански
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЛИСТЧЕТО ХАРТИЯ ЗА ЛИЦЕНЗА, КОЙТО ИМАШ СИ ГО ЗАВРИ В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ. ФАЛИРА "МАЛЕШ" СЕГА ДРАПАШ ДА СЕ ДОБЕРЕШ ДО ПАРИТЕ НА САНДАНЧАНИ, ЗА ДА ФАЛИРАШ И "ОНУЙ НЕЩО", КОЕТО В МОМЕНТА СЪЗДАВАТЕ В сАНДАНСКИ С КМЕТА АНДОН ТОТЕВ. КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА, ЧЕ 16 ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ СА РОДЕНИ В САНДАНСКИ. ГОЛЕМ ПРАЗ. ТЕ АКО БЕХА ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ ЩЕХА ДА СИ НАМЕРАТ ОТБОРИ, А НЕ ДА ЛИЖАТ ЗАДНИКА ТИ, С НАДЕЖДАТА ДА ПОЛУЧАТ ЗАПЛАТА НЯКОЙ ДЕН.
А СПОНСОРА ТИ КОКО ДИНЕВ СЪЩО ТЪРСЕШЕ ПАРИ ОТ ОБЩИНАТА И КОГАТО ОТБОРА БЕШЕ В А ГРУПА ОБЩИНАТА ПРЕВЕЖДАШЕ ПО 200 - 250 000 ЛЕВА НА ФК ВИХРЕН. ТАКА ЧЕ И ТОГАВА НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ СМЕ ИЗДЪРЖАЛИ ЧАСТИНЯ КЛУБ НА КОКО ДИНЕВ, А СЕГА НИ ВЗЕМАТЕ ПАРИТЕ ДА ИЗДЪРЖАМЕ И ЧАСТИНЯ КЛУБ АН АНДОН ТОТЕВ. НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ. АКО ИСКА ЛЕВУНСКИЯ ПРОСТАК ДА ЗАКАЧИ СПИСЪК НА ТРАНСПАРНАТ С ДЛЪЖНИЦИТЕ.


03 Март 2012 10:35 | !за прокуратурата !!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)


ОФК Вихрен, ФК"Вихрен, "Вихрен-125, "Вихрен", Вихрен-Малеш, Малеш. Вихрен" и още кой друг Вихрен-Момчета, млади на тия що благодарите Ви използват да прикриване на колосални финансови далавери!! всичко е пари и пак пари, власт и пак власт- безконтролна и смазваща всеки кой глава надигне ! те Ви маниполират-същите дето откраднаха нашето настояще и вашето бъдеще !! за откраднати пари става въпрос - за много откраднати пари става въпрос-за техното прикривате става въпрос и затова ви бутат напред да пишете тези декларации... разбирам Ви, ако не пишете отивате си ..Но да използваш млади хора за прикриване на далавери е неморално и незаконно ...но тия не се спират пред нищо !
! - що не поискате да излезе Кмета пред медиите и да каже къде са отишли тези 850 000 лв. събрани от данъците на Вашите родители -за да ги платят те Вас са лишили от някой неща -
Ние като родители Вие като наши деца сме ги платили тия пари лишавайки се !! дето и господ вече не знае къде са отишли....!! няма да плам


03 Март 2012 10:45 | !какво става!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Юлиян Ефендийски е новият президент на "онова нещо", което се занимава с футбол в Сандански
Юлиян Ефендийски е новият президент на онова нещо, което се занимава с футбол в СанданскиТой ще води футболистите на турнир в Кавадарци, БЮРМ
Георги Манолев е подал наистина светкавична оставка пред Управителния съвет на "онова нещо", което се занимава с футбол в Сандански, съобщи абсолютно надежден източник.

Оставката е била приета също светкавично и вече Юлиян Ефендийски е новият президент на "онова нещо", което се занимава с футбол в Сандански.

Именно Ефендийски ще замине утре като предводител на "онова нещо", което се занимава с футбол в Сандански, и което ще участва във футболен турнир в Кавадарци, БЮРМ.



03 Март 2012 13:08 | фен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тотев стига си се правил на ударен с гюле по главата. Ти се въжеиграчът в всяко едно общинско дружество. Благодарение на теб момчетата от вихрен ядеха боб и леша при твоя приятел от Ювиги хан - Туджаров, а ти чрез фк вихрен му заплащаше огромни суми за изхранване на клуба - например 4000 лв. на месец. та те секи ден печени прасенца да беха яли немаше да навъртат такава сметка. това сигурно е отчеетно като разход на клуба, оно всички далавери са в отчета.


03 Март 2012 14:29 | общинар
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кметът Андон Тотев се изгаври с всички общиннски съветници. Но ако 10-те съветника, поискали провеждането на тази извънредна сесия, са носителите на новото и промяната на статуквото, то останалите, избрани от неговите листи останаха безмълвни, сякаш неразбиращи как този дърт пенсионер ги върти на малкия си пръст, а за тях единствената екстра е да получат по некое парченце от общинската баница. Та, за сведение на гражданите само един отбор през 2011 г. е заплатил наем в размер на 10 000 лв. за лагера си в сандански. Тази година под "строгия контрол" на кмета от наеми на все елитни отбори са влезнали в касата 10 000 лв общо - а бяха тук и "Левски", и Локомотив " Сф, и Локомотив Пд, и др. Кмете, много крадеш, а се криеш зад онзи невзрачен семкар, който е продал 2-3 пактечтеа семки и той бил спечелил. Аз какво печеля като данъкоплатец? Аз несъм съгласен ти така да се разпореждаш с парите, които аз внасям от данъците. Освободи санданчани от данъци и тогава ако искаш два футболни клуба напра


03 Март 2012 14:51 | !3 март
Оценка:
2
 (
2
 гласа)


Защо ги търпим при тези явни кражби !!!! защо мълчим, за това наше мълчание идните поколения ще ни съдят- защо мълчахте? !! Наште деди са вдигали на въстание срещу една страшна азиатска тирания залагайки главите си, а ние какво правим свиваме си пред едни явни наши РАЗБОЙНИЦИ !!! да излезем на мирен поход срещу бездействието на властта - тия явни крадци требе да си одат !


03 Март 2012 15:06 | към Общинаря
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

бях на сесията - г-н Смилков каза, че всичко е контролирано и няма злоупотреби с времето през което е играно на стадиона и всички са си плаща ли таксите ! имало е и човек от общината да ги контролира тия неща и не вярвам да лъже - беше убедителен .


03 Март 2012 15:10 | ???
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Важно е, че се реши Вихрен да играе в „Б” група. Дали ще съм аз президент или някой друг, не е от значение.

На следващото Общо събрание, когато отборът трябва да бъде регистриранн в Сандански ще си подам оставката и спонсорите ще решат дали да я приемат. Важно е, че отборът е обезпечен финансово. Аз съм си свършил работата, въпреки критиките. Преговарял съм спонсорите и ще започнат да финансират отбора”, коментира Георги Манолев.
А това означава, че няма подадена оставка. Защото спонсорите ще кажат - "Искаме си това безмозъчно същество. Друг я бихме могли ад го водим за носа, я не. Тоя смотаняк се е доказал, че е безмозъчен". И да ни ечестит на санданчани новия хибрид "МАЛЕШ-ВИХРЕН". Сега Мицански ще покаже как се крадат държавни пари, как се яхат данъкоплатците, които едва свързват двата края. Струмяни го изхъвлиха като мръсно коте, а бандитът Тотев се гушна с него, заедно да ограбват парите на хората.


03 Март 2012 15:25 | към ???
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

бях на сесията - няма решение -г-н Баханов обеща да предизвикате ревизия - кога е въпроса !! лично той ще сезира държавните органи - но изобщо не се зае кога- там е проблема ! явно не когаш ! така ми изглежда тая работа!

Докато умните се наумуват, лудите се налудуват -бъл. народна поговорка


03 Март 2012 17:33 | до
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Към тоя дето слуша г-н Смилков що е казал и е бил на сесията искам да го попитам: Не чу ли, че Андон Тотев каза, че от наеми в общината са влезнали 10 000 лв. Егати и контрола, а? А въпросният г-н Смилков, чия политика ще изпълнява - тая на данъкоплатците или тая на кмета Тотев?!!! Естествено, че на кмета, защото в противен случай ще си замине за нема и 24 часа. Та само от Литекс са взели 8 000 лв. А от другите отбори не се знае колко. Левунският бандит нема да ги остави парите, той винаги дели - по-големият процент е към него. Малко и в касата на общината- за замазване очите на баълците.


03 Март 2012 17:39 | КЪМ Г-Н ТЕРЗИЙСКИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

СЪВЕТНИК ТЕРЗИЙСКИ, ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС. пРОСТО НЕ ОСТАВЯЙТЕ НЕЩАТА ДОТУК. ВИЖДАМЕ, ЧЕ КМЕТА ИЗОПАЧАВА НЕЩАТА И ВИ ОБВИНЯВА, НО ТОВА Е МАНТАЛИТЕТА НА СЕЛСКИЯ ТАРИКАТ И ПРОСТАК. БАБА МАРИЯ СТАНОЕВА НЕ ЧУХМЕ ДА СИ ОТВОРИ УСТАТА. ТЯ ВСЪЩНОСТ ЗА КАКВО БЕШЕ ТАМ? А ИЗНЕНАДВАЩО, ДО ВЧЕРА КМЕТЪТ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ОТ СЧЕТОВОДСТВОТО НА ВИХРЕН, А НА СЕСИЯТА ВЗЕ ДА ОБЯСНЯВА С ПОДРОБНОСТИ КОЙ КОЛКО ПАРИ ТЪРСИЛ, КОЕТО ГО ПРИНУДИЛО ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КЛУБА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ. КАК ИЗВЕДНЪЖ СТАРЧЕСКАТА АМНЕЗИЯ ИЗЧЕЗНА И СИ ВЪЗВЪРНА ПАМЕТТА - ТА ВЗЕ ДА ГОВОРИ ЗА ИВАЙЛО АНДОНОВ И ДРУГИТЕ ИМАЩИ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С КОКО ДИНЕВ, А НЕ С ОБЩИНАТА.


03 Март 2012 17:44 | към ДО !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ако се окаже, че г-н Смилков е излъгал на сесията най - малкото трябва да му се поиска оставката и да поеме пътя към прокуратурата ...ако имаш някакви данни за кражби от тези наеми сезирай прокуратурата !


03 Март 2012 18:17 | фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

"Общинските съветници в Сандански гласуваха с пълно мнозинство футболният отбор на Вихрен да вземе лиценза на Малеш (Микрево), предаде кореспондент на Novsport. com. Това стана на извънредна сесия на ОбС-Сандански за финансирането на спорта и ФК Вихрен".

Това се тиражира в спортните среди, уважаеми господа. Вярно ли е или не? Какво е това студио "Х", което този левунски бандюга разиграва? Веднъж е виновен Вихрен да не вземе лиценз, след изборите му идва нещо в дъртата глава и решава с партие на хората да купува лиценза на малеш.


03 Март 2012 18:40 | към фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

някой опитва почвата - на сесията не се взе никакво решение - това дето се тиражира е на тоя левунски разбойник ! остава някой да е подправил протоколите от сесията !това вече минава!! всякакви законови и морални норми !!

Наште деди са вдигали на въстание срещу една страшна азиатска тирания залагайки главите си, а ние какво правим свиваме си пред едни явни наши РАЗБОЙНИЦИ !!! да излезем на мирен поход срещу бездействието на властта - тия явни крадци требе да си одат


03 Март 2012 18:45 | ДО !!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)


Общинският съвет в Сандански гласува „за” взимането лиценза на Малеш
Общинските съветници в Сандански гласуваха с пълно мнозинство футболният отбор на Вихрен да вземе лиценза на Малеш (Микрево), предаде кореспондент на Novsport. com. Това стана на извънредна сесия на ОбС-Сандански за финансирането на спорта и ФК Вихрен.
Представителите на различните политически партии в местния парламент стигнаха до извода, че моментът не е за изпускане и всички гласуваха „за” това Вихрен да играе през пролетта в „Б” група с лиценза на Малеш.
До пререгистрацията на клуба след края на сезона, когато отборът ще се казва вече Вихрен са намерени спонсори, които да наливат пари в клуба. Вече излязоха наяве местни бизнесмени, които ще помагат на отбора.


03 Март 2012 18:47 | ДО !!
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)


„Това, че утре ще пътуваме с автобус до Кавадарци за турнира „Вуко Каров” подсказва, че футболът в Сандански не е забравен. Пътуването до Македония е напълно безплатно уреденo от превозвача Румен Пачов. Друг бизнесмен, строителният предприемач Драго Делев, който е бивш футболист на Вихрен закупи на отбора 35 анцунга. За гостуванията на отбора за мачовете от първенството, също ни е обещан безплатен превоз от други хора. Също така бе гласувано решение Вихрен да играе домакинските си мачове на градския стадион в Сандански срещу символичната цена от 50 лева наем за един месец”, коментира треньорът на Вихрен Пламен Мицански.
„Гладиаторите” потеглят утре в 07. 00 часа сутринта за Кавадарци, съседна Македония и от 12. 00 часа местно време или 13. 00 часа българско време ще открият традиционния турнир „Вуко Каров” с мач срещу домакините Тиквеш.


03 Март 2012 19:10 | !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

изказване на г-н Баханов !!
Ние ще предизвикаме външна ревизия на всички изразходвани средства от момента, в който Община Сандански е започнала да го субсидира. И какво общо има ОбС с това, че "Малеш" и "Вихрен" искат да се обединяват? ",




03 Март 2012 20:01 | до до!!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Румен Пачов преди години ограби касата на АПК в село Левуново и започна с един не дотам почтен човек Илия Янев автобусен бизнес. За да му дават линии ще вози тея ритнитопковци та свет ще му се завие. Аматребва да знаеш че всичщо ще му бъде платено. Това са кьорфишеци. А Драго Делев едва ли ще се мине да дарява на футбола пари. Той строи с пари на хората и има много апартаменти за продаване. освен ако е закъсал с некой акт 16 та кмета да го е притиснал до стената. Да ви имам спонсорите. И така "гладиаторите от Кръшияка" са доволни- ами папкането кой го осигури. Не сте писали. Лошо. Много лошо. Напишете и кой ще ви плати хотелчето, лапачката и другите екстри.


03 Март 2012 20:49 | !!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

"гладиаторите от Кръшияка"-играят като "Вирен"- това може да стане дипломатически скандал ! в Македония играем с измислен отбор и измислени футболисти -егати простотията - тшия не се спират пред нищо


04 Март 2012 08:28 | дон Корлеоне
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е, тея двамата бандити, пред нищо не се спира. Става дума за Андон Тотев и Пламен Мицански. Къде е решението на съветниците, бе лекета? Ццел живот крадете от гърба ни? Ако вие показвате некаква измислена декларация, която сами сте си написали, ние гражданите, които сме над 15 000 действително не искаме футболен отбор. Чуйте ин и нас, де! За какво ни е? Само да ни бърка в джобовете ли? С какво тоя футболен отбор ще повиши моя социален статус? Или се мисли само за джобовете на вас пладнешки обирджии - конкертизирам Андон Тотев, Пламен Мицански и компанията около Тотев. А защо Пламен Мицански не спонсорира тбора си, нали има магазини. Нека той им купи екипи. Ама той да не е луд - той ги продава. Справка - Екипите Жако са платени два пъти от вихрен - веднъж парите са взети от Коко Динев и втори път от общината. Ако иска и трети път ще му ги платят. Така работи Пламен Мицански. хич ен си и поплюва.


04 Март 2012 08:52 | за г-н Борисов-разпореди
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

проверка на това що става в Сандански !!г-н Борисов ! защо Областната управа мълчи - г-н Баханов две години общински съветник, две години и половина зам. Областен управител - само някакви изказвания без покритие -пълно бездействие !! защо го държите тоя човек в Областта !! на улицата ли трябва да излезат хората за да се размърдат прокуратура, областта управа и т. н....
Защо не разпоредите ревизия и по този случай които се коментира в Сандански ???
850 000 лв. от джоба на санданчани изсипани без следа в 6-те каси на ФК "Вихрен" ????
Къде е Областната управа - този областен управител е назначен от Вас - той що спи !!това са пари от нашите данъци ! Защо не го уволните за това негово бездействие ! Вие не сте слънце да огреете на всякъде - но затова имате областни управители - или и него ще го призовете да си даде оставката ! - нещо на детска градина ми заприличва Вашето управление! Това е явно бездействие в НК има достатъчно членове за подвеждане под отговорност - какво чакате !


04 Март 2012 09:50 | 777
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ИМА И НЕИЗПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ ВЪВ ФК "ВИХРЕН". АКО ФУТБОЛИСТИТЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ, НИЕ НЕ СМЕ. АНДОН ТОТЕВ Е ИЗПЛАЩАЛ ЗАПЛАТИ С ТЕЗИ 31 000 ЛВ. НА ФУТБОЛИСТИ ОТ МИНАЛ ПЕРИОД, ПО ВРЕМЕТО НА КОКО ДИНЕВ, САМ ГО КАЗА НА СЕСИЯТА, ЛОГИЧНО Е ДА ИЗПАЛТИ ВИСЯЩИТЕ ЗАПАЛТИ И НА НАС. ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЕЩАТА НЯМА ДА ОСТАНАТ ТАКА. ЩЕ БЪДАТ СЕЗИРАНИ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, ДОРИ АКО ТРЯБВА И ПРЕМИЕРА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЪДА, ОТКЪДЕТО ИСКА ОБЯВЯВАНЕ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, СЛЕД НАТРУПАНИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НЕГОВИТЕ ХОРА. НИЕ СЪЩО ПЛАЩАМЕ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ, ДАНЪЦИ, ВОДА, ЯДЕМ ХЛЯБ, КАКТО И ТЕ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДА СПОНСОР С НЕИЗПЛАТЕНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ НА АНДОН ТОТЕВ И ШАЙКАТА БАНДИТИ ОКОЛО НЕГО.


04 Март 2012 09:57 | до 777
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

решението е на улицата -Наште деди са вдигали на въстание срещу една страшна азиатска тирания залагайки главите си, а ние какво правим свиваме си пред едни явни наши РАЗБОЙНИЦИ !!! да излезем на мирен поход срещу бездействието на властта - тия явни крадци требе да си одат !


04 Март 2012 11:01 | киро
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

да си одат ама не искат. услади им се парат с работа пари не се прават, с крадене се прават. а каде да идат да работат като за нищо не стават. остава да прават бизнес на работните места в държавната администрация. те това ти казвам е най-якио бизнес. телефоните ти ги плаща държавата, командировките също, социални бонуси имаш, а ти си връткаш частнио бизнес и за това ти дават заплата 1000 лева. затова не мърдат отам. нека иде на спатово на градината да реже ябълките бай доне, ама не може да свие дебелио корем. зел е бедните хорица дава им по 15 левчета и не ги осигурява. ама инспекцията спи. па и хората ги е страх оти ги оставиха да умират за единия хляб.


04 Март 2012 11:29 | Кире-прав си !!!!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кмете, не виждам смисъл от плащането на данъци- къде отиват Нашите данъци - в издръшката на една безумно надута нищо правеща администрация - в едни проекти свързани с лапане на пари от фирмите изпълнителки и самите проекти обслужват лица свързани с Вас. /безумието наречено корекция на р. Бистрица/- рота пенсионери на граждански договори- това е незаконно- рота хора провалили се от всякъде хора, 80% работят за частни фирми в ущърп на общината -това е администрация за да печелите избори - до сега го правите успешно ! и всичко се плаща от нас гражданите на община Сандански !за какво да плащам - за да поддържам тази продължаваща лудост ! е няма да плащам ! общинските дружества, които са също хранилка на Ваши хора не отчитат печалби и не внасят нито лев в общинската хазна - е как става това Кмете, а искате от Нас да си плащаме данъците !!Защо !! това безумие "Вихрен"-там що правим !покриваме задълженията на Коко Динев !ЗАЩО ! с нашите данъци плащаме за вашето безумие ! защо !!!?? защо ????


04 Март 2012 12:41 | бивш
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

егати и нещастинците каде ги откара тоа плъх мицански да ритат скапаняци оти бе ние другите да не сме родени на марс


04 Март 2012 16:54 | за бивш
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ако имаш да взимаш заведи дело - ако обявят Вихрен в несъстоятелност - просто няма кого да съдиш - затова още утре заведи дело ! иначе на босия цървулите ще хванеш !! после със съдя - изпълнител ще си вземеш отсъденото - не се мотай ! времето не работи в твой полза


04 Март 2012 19:34 | $$$$$$
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На вниманието на всички, които имат да взимат от ФК "Вихрен". Дружеството все още не е обявено в несъстоятелност, процедурата е дълга. Подайте жалби в Инспекцията по труда гр. Благоевград. Ако след тяхната намеса не ви се изплатят дължимите суми, заведете дела, те са безплатни. При всички случаи ще ги спечелите След това със съдия-изпълнител ще си вземете и заплатите от Коко Динев, които ви дължи Вихрен и другото, което не ви е изплатено. Направете го веднага.


05 Март 2012 12:48 | бЛАГОЕВГРАД
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СЕГА ГЛЕДАХ ВИДЕОТО НА ФУТБОЛНАТА СЕСИЯ В САНДАНСКИ. ЕГАТИ И ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ ЩО ИМАТЕ ЗА КМЕТ. ТЕ ТОВА ПРАСЕ ОСВЕН ДА ПСУВА И ДА СИ НАЛАГА МНЕНИЕТО ДРУГО НИЩО НЕ КАЗА. А ПЛЪХЧЕТО МИЦАНСКИ ГЛЕДА ДА ПРИЛАПА ПАРИТЕ НА САНДАНЧАНИ. Е, ЕГА МУ ОДАТ ЗА ДРУГИ РАБОТИ. НИКОЙ НЕ Е ПРОКОПСАЛ ОТ КРАДЕНЕ. ПРОКЛЕТИ ДА СА ДО ДВЕЕТО КОЛЯНО ВСИЧКИТЕ МАФИОТИ ТАМ - КМЕТ, МИЦАНСКИ, БАБА МАРА СТАНОЕВА, ГОШКО МАНОЛЕВ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар