Зверско меле с мотор и турски ТИР на Е-79

16 май 2020 15:22   21249 прочита


Водачът на камиона навлязъл в лявата лента, след което изненадващо се върнал отново вдясно и засякъл мотор „Кавазаки” Враца, България16 Май 2020, 15:0274 прочита0 коментара 1 от 3 Турски ТИР засече моторист на международния път Е-79 между Мездра и Враца, пише BulNews.

Тежкият камион пътувал към „Дунав мост 2”, когато на пътя между Мездра и Враца шофьорът му тръгнал да заобикаля дупки в дясната лента. Водачът на ТИР-а навлязъл в лявата лента, след което изненадващо се върнал отново вдясно и засякъл мотор „Кавазаки” с врачанска регистрация. Рокерът не успял да спре и влязъл под камиона.

Свидетели на инцидента веднага подали сигнал на спешния телефон 112 и минути по-късно на мястото пристигнали линейка и две патрулки. Те успели да извадят изпод ламарините моториста, прегледали го на място и после откарали в съзнание в болницата.

По неофициална информация пострадалият мъж е от Враца и следващата седмица трябва да празнува 50-годишен юбилей. На мястото на инцидента има два патрула на полицията, които работят по изясняването на катастрофата. Пътуващите от Мездра към Враца, след отбивката за село Моравица, да се движат с повишено внимание, тъй като лявата лента е блокирана от полицията и турския ТИР./blitz.bg


Още за: камион   мотор   инцидент   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар