Зрелищна акция: Кобра арестува Патицата от Наглите с краден джип

05 февруари 2016 09:30   1 коментар   4498 прочита


Иван Райков оказал яростна съпротива на баретите, опитал да блъска ченге с кола

Барети от спецотряда "Кобра" арестуваха зрелищно автоджамбазина Патицата, докато опитва да стигне до Перник с току-що откраднат джип за 70 бона. Екщънът с емблематичния бандит, който захранваше групата за отвличания "Наглите" с возила, а после пропя срещу тях, се разиграл в сряда вечерта на караулката на Владая, пише "Телеграф", като се позовава на информация от СДВР и прокуратурата. Пряка свидетелка на операцията описва гледката с ареста. "Прибирах се от работа около 20 ч. На Владая беше страшно. Движението бе отцепено, навсякъде маскирани и въоръжени полицаи. Влачеха някакви мъже, които се мятаха и оказваха съпротива. Два часа никой не можеше да мръдне ни напред, ни назад", коментира пред изданието Траяна Георгиева.

Патицата и неговият съучастник набелязали нов джип "Мазда СХ5", модел от 2014 г. в столичния квартал "Лозенец" и решили да го свият в сряда вечерта, казват от обвинението. Ченгетата обаче от няколко месеца взели на мушката джамбазите и така научили за подготвяния удар.

Тъй като имало оперативни данни, че Патицата е агресивен и се предполага, че ходи въоръжен, била вдигната под тревога групата за задържане "Кобра". Без да подозират нищо Патицата и аверът му откраднали маздата и потеглили към Перник. На Владая те били засечени от полицията, Кобрата се опитал да гази баретите, но в крайна сметка бандитите били закопчани.


Още за: барети   джип   бандит   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
05 Февруари 2016 10:35 | drfe
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Не бе, не е свил джипа, противозаконно го е отнел с намерение да се придвижи от "Лозенец" до Перник, защото не обича градския транспорт. След като са искали да го спрат е помислил, че полицаите са маскирани бандити и е искал да избяга да не го убият, защото са били въоръжени. Дали ще остане в ареста и колко ще получи, как мислите!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар