Затвориха АМ "Тракия" заради обърнал се ТИР

25 юли 2020 11:47   3164 прочита


Пътен инцидент без пострадали затвори напълно за движение участъка в 132 км на АМ Тракия-  посока София.  Причината: обърнат тир, превозващ селскостопанска продукция. Водачът и помощник- шофьор, които са пътували в превозното средство не са пострадали.

Създадена е организация за пренасочване на движението през Източно- обходен път II-56 или през село Калековец. Временно е ограничено движението при км 132 на АМ "Тракия" в посока София поради аварирал тежкотоварен автомобил. 

Въведен е обходен маршрут: пътен възел "Войводиново" - път II-56 - Скобелева майка - път I-8 - път III-805 от кръговото с път II-86 - пътен възел "Бенковски" и връщане на АМ "Тракия", уточняват от АПИ. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. Припомняме, че това е пореден инцидент с тир на аутобана.

Както БЛИЦ писа само на около 30 километра от тази катастрофа, на около 160-ия километър  турски тир, който се е движил в посока Бургас, когато се преобърнал, навлязъл в насрещното платно за движение и избухнал в пламъци. При инцидента загинаха петима души. Броени дни след това друг турски тир се обърна на същото място.

 


Още за: тир   Тракия   инцидент   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар