Запорираха имущество за половин милион на Росен Чолов

14 май 2014 17:18   5814 прочита


Установеното несъответствие между доходите съпруга на Ирена Милянкова и разходите на семейство му е над 330 000 лева

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира имущество на стойност 521 000 лв. на Росен Чолов. Името на бизнесмена стана популярно покрай участието на съпругата му, актрисата и манекенка Ирена Милянкова в телевизионен сериал.Проверката срещу Чолов е започната през януари 2013 г, след като той е привлечен като обвиняем за участие в организирана престъпна група за сводничество, пише Блиц.

По искане на комисията Софийският градски съд е допуснал обезпечение на къща в Горна Баня на стойност 520 хил. лв., купена с кредит и наполовина изплатен, банкови сметки и дружествени дялове, притежавани от съпругата Ирена Милянкова.

Установеното от инспекторите на КОНПИ несъответствие между доходите на Чолов и разходите на 6-членното му семейство за последните 10 години е над 330 хил. лв. Сериозно перо в тези разходи са били честите пътувания извън страната.

Стойността на бъдещият иск срещу Чолов е 555 507 лв.

Съдът е наложил обезпечение и на един автомобил, собственост на Диана Петрова, на която е повдигнато обвинение за участие в същата престъпна група.

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар