Заловиха двама от най-опасните бандити в страната!

08 февруари 2020 10:53   1 коментар   28350 прочита


Испанеца и Турчина в момента са в ареста в Пловдив

Двама от най-опасните родни бандити - Иван Ценков - Турчина и Димитър Цанов - Митко Испанеца, са арестувани след спецакция, научи ексклузивно БЛИЦ от два независими източника. Крими фигурите са заловени за множество престъпления и в момента се намират в ареста в Пловдив. Турчина и Испанеца са легендарни обирджии с дебело досие в полицията. Те са свързвани и с други престъпления. Ценков е сочен за лидер на бандата, в която се подвизават още Димитър Симеонов - Митко Черния и Мишо Коня. Митко Испанеца е стар познайник на полицията.

През 2015 година той е арестуван в Гърция за серия от взломни кражби в южната ни съседка за хиляди евро. Черния е действал със съучастниците си Брано Дебелия, Ушатия и Добри. в Гърция той е осъден на 2 години затвор. Тази година Испанеца се е върнал в България след излежаване на присъдата и само след 4-5 месеца крими героят се замеси в ново престъпление. През 2017 иодина Испанеца, Вальо, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно арестувани в столичния квартал "Люлин", минути след като бяха пребили чужденец в "Илиянци" и му задигнали 100 000 лева.

Митко Черния пък е свързван с отличането на сина на бизнесмена Тони Златков - Адриан. Твърди се, че Черния снабдил колата за похищението срещу младежа. Очаква се в най-скоро време да бъдат гледани мекрките за неотклонение на дватама бандити и те да бъдат оставени за дълго в ареста.

blitz.bg

1 коментар
08 Февруари 2020 20:25 | До Икономов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Турчина, Испанеца, Черния, Коня, Дебелия, Ушатия... Каква прекрасна смеска за прасетата би се получила от тези елементи в Белене
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар