Взеха книжката на Джамбазки за година, 1000 лв. глоба

20 януари 2020 19:25   2 коментара   2569 прочита


Дрегерът отчел 1,55 промила алкохол в кръвта на евродепутата

вродепутатът Ангел Джамбазки е глобен с 1000 лв., а шофьорската му книжка е отнета за една година. Това става известно от публикуван в сайта на Народното събрание отговор на въпрос от депутата Десислав Чуколов към вътрешния министър Младен Маринов. Бареков даде Джамбазки на главния прокурор.

В отговора се обяснява, че Джамбазки е бил спрян на 8 декември около 01.15 часа за проверка от полицейски патрул, с цел водачът да бъде проверен за употреба на акохол. Дрегерът отчел 1,55 промила алкохол в кръвта на евродепутата. Полицаите са установили още и липса на контролен талон. За второто нарушение евродепутатът е глобен с 10 лв.

Джамбазки не бил съгласен с резултата от дрегера и поискал да даде кръвна проба. Тя е била взета в болницата в Самоков, а след това - изпратена в УМБАЛ "Св. Анна". Резултатът от нея е бил 1,08 промила алкохол в кръвта. От отговора на министър Маринов се разбира още, че към момента наложеното на Джамбазки наказание не е обжалвано./Vesti.bg


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
20 Януари 2020 20:00 | �������
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ДОГАН..... АКО НЕ ГО МАХНАТ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА. И НЕ ГО ОБЕСЯТ ПРЕД. БГ. ПАРЛАМЕНТА. ЗАЯВЯВАМ ЧЕ ЩЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЩЕВНЕСА ХАОСТ В ДЪРЖАВАТА. РАЗБИРА СЕ С АДАША МИ. ЕРДОГАН. ПОВЯРВАИТЕ.


20 Януари 2020 20:59 | незаблуден
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Защо ли има разлика в отчетения алкохол ???
И пияните ще се сетят, само ние не !!!
БОЖЕ събери си вересийте !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар