Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

¬ижте —Ќ»ћ » на духналите престъпници от затвора в —тара «агора


25 август 2019 12:19   6171 прочитаƒвамата изб€гали от затворническото общежитие от открит тип към затвора в —тара «агора са молдовски граждани. “е били настанени там преди седмица, съобщава нова тв. ќчаквали са трансфер към —офи€, където като чуждестранни граждани е тр€бвало да изтърп€т присъдата си от 4 години и 8 месеца. »зб€галите са 24-годишни€т ¬асиле ћорару и 30-годишни€т јлександър ’аджи. “е, заедно с 23-годишни€ ƒионис  оджукаро, са осъдени за взрив€ване на банкомати в  азанлък и —тара «агора.

¬еро€тно двамата са изб€гали между 12.00 и 15.00 ч. ѕреди седмица техните съпруги са ги били посетили в затвора. “е б€ха осъдени заради извършено престъпление през л€тото на 2018 г. “огава двамата взривиха банкомати в  азанлък и —тара «агора. ¬последствие върнали парите. „¬ общежити€та от открит тип в ц€ла Ѕългари€ телефоните са разрешени. ¬секи един затворник може да говори свободно. Ќ€маме право да ги подслушваме. ѕреди беше по-различно. —ега моделът е либерализиран.

ћного по-трудно може да добием информаци€ за техни бъдещи действи€”, за€ви директорът на затворническото общежитие «апр€н ƒимитров. "“очно не може да локализираме часа, това е промеждутък между 15 и 15.30 ч., когато виждаме, че т€х ги н€ма и съответно предприемаме действи€ по горещи следи, връзка с полици€та, с –ѕ”, със следови кучета. Ќаправихме ц€ло претърсване на района, може би около 2-3 часа с помощ и от корпуса на затвора, с инспектора по охраната на затвора, с всички лица, които са заети по тези меропри€ти€", добави ƒимитров./blitz.bg- —нимка: Ѕ√Ќ≈—/

ќще за: престъпници  затвор  —тара «агора ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.