Входната врата на къщата на Къро в Кейптаун била съборена, сякаш от тежък автомобил

26 май 2023 13:04   6916 прочита
Красимир Каменов - Къро Снимка: Интерпол
Красимир Каменов - Къро Снимка: Интерпол


Красимир Каменов - Къро Снимка: Интерпол

Входната врата на къщата, в която е живеел Къро, е съборена, като че ли през нея е минал тежък автомобил, твърди Cape Times.

Според общинския съветник Емил Лангенховен живеещите в квартала са разтърсени от случая. Такова масово убийство "не би трябвало да се случи заради нивото на сигурност в района".

"Познавам къщата, защото съм минавал покрай нея. Винаги беше затворена и с много камери. Това бе съмнително за хората от квартала. Оградата е много висока и никой не знаеше какво се случва вътре. Семейството бе описвано като затворено, което живее с децата си. Сега се оказва човек, издирван от Интерпол. Районът е известен с високото си ниво на сигурност. Ние имаме съседски патрули, много други частни съоръжения за сигурност", обяснява той.

Красимир Каменов-Къро и жена му са били убити в Кейптаун, Република Южна Африка. Убита е и икономката им, има и четвърти труп на мъж. Децата на Красимир Каменов - Къро не са пострадали по време на покушението срещу него.

"Предоставили сме цялата налична информация, която имаме за Красимир Каменов, на българското външно министерство, нямаме право да коментираме повече по случая", заявиха пред "24 часа" от българското посолство в Република Южна Африка.


Още за: юар   убийство   къро   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар