Валиумният изнасилвач остава за постоянно в ареста

23 януари 2020 12:34   1 коментар   2716 прочита


Молил за помощ нидерландското посолство

"Няма да избягам! Отново съм бит в ареста. Писах за помощ до посолството, служители ме посетиха, но насилието над мен продължи. Моля за домашен арест. Аз вече доказах, че спазвам задълженията си." С тези думи Йохан Стелингверф , известен като "Валиумният изнасилвач" поиска за пореден път по-лека мярка от магистратите на Софийски Градски съд.

Те обаче този път бяха категорични, че има опасност нидерландецът да се укрие или да извърши друго престъпление.Според съда той би могъл и да примами друга жертва в дома си. В съда стана ясно, че двете престъпления, за които Стелингверф е обвинен са извършени на два различни адреса в София в периода от два месеца. Trafficnews вече ви разказа за това. На 26 октомври 2019г. в апартамент в "Зона Б5" Йохан Стелингверф изнасилил унгарската гражданка Джулиана Паб. Двамата се запознали в Унгария, след което тя го е посещавала няколко пъти в България.

Имали са сексуална връзка, това потвърдиха и съседите на Йохан. На 25 декември навръх Коледа по същия брутален начин изнасилил и 32- годишна майка на три деца от София. Само че, тозш път извършва престъплението в друго жилище- на бул." Сливница" 130. Оказа се, че се бил изнесъл там на 24 декември. Договорът за наем, който сключил е с Силвана Гълъбова. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.


Още за: арест   изнасилвач   съд   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
23 Януари 2020 12:59 | ..
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Малко му е... и като се има предвид какви хора има в ареста, и тоя така "красив" вид... и друго трябва да му се случи. Каквото той е направил на всички жени в България и в другите страни, такова да му се направи и на него.. само че без да бъде упояван. Да усеща и изтърпи всичко.. !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар