Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

¬ ѕловдив контрабандист се опитал да постави белезници на полицай


10 септември 2018 11:45   1516 прочита ѕловдивчанин преспа в ареста и бе глобен със 100 лева за хулиганство в ѕловдив. “ой се е опитал да „арестува” полицай със собствените му белезници, като в същото време го е псувал и обиждал, пише trafficnews.bg ≈кшънът се е разиграл преди седмица на улица в  ючук ѕариж, в тъмните часове на ден€.

ѕатрулиращи полицаи забел€зали двама мъже да търгуват с акцизна стока в район „ёжен”. ”ниформените изискали документи на пловдивчаните, като последвало претърсване. ” едини€ бил намерен тютюн без бандерол, което наложило отвеждането му в районното. ≈дин от полицаите поканил мъжа към патрулката, като му об€снил, че се налага да даде об€снение за контрабандните стоки.

ядосан от факта, че ще бъде откаран в районното, мъжът започнал да се дърпа и да заплашва органите на реда. „ ъв си ти бе, нещастник? —ега ще видиш какво ще стане, аз ще ти сложа белезниците”, за€вил €ростно контрабандистът и посегнал към белезниците на полица€.

Ќаложило се двамата униформени да озапт€т пловдивчанина, арестували го и го отвели в районното. “ам той прекарал нощта, а на следващи€ ден бил отведен в съда. –айонните магистрати го наказали да заплати глоба в размер на 100 лева за хулиганство. —рещу мъжа е започнало и производство за разпространение на акцизна стока без бандерол.

ќще за: арест  глоба  хулиганство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.