Управител на заведение уби клиент след скандал!

15 юли 2020 12:01   8621 прочита


Мъж на 38 години от Свищов е обвинен за смъртта на 45-годишен свой съгражданин. В хода на разследването са събрани данни, че на 12 юли тази година в заведение в Свищов той умишлено е причинил смъртта на по-възрастния мъж. След доклад на материалите в прокуратурата е привлечен като обвиняем, задържан е за 72 часа, предаде Glas.bg.

Драмата се разиграла в събота вечерта, когато в механата празнували баща и двамата му синове, заедно с приятели. Мъжете са зърнопроизводители и поливали края на жътвата. На съседна маса се забавлявали компания от млади дами, информират от полицията.

След като посетителите в кръчмата пийнали, започнали закачки, които прераснали в свада. Семейството решило да си тръгва, но докато плащали сметката, започнал юмручен бой между сина на стопанката на заведението и бащата клиент. Той бил повален на земята, след което един от синовете му влязъл в спор със собственичката, която също била набита.  Един от синовете на проснатия на земята баща се навел над него да провери какво е състоянието му.

Той получил два удара в лицето с крак от младия управител на кръчмата. Ритниците се оказали фатални и клиентът издъхнал.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар