Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

Џндърграундът се тресе! »злиза ли на свобода ћитьо ќчите?


18 октомври 2019 09:40  3 коментара   6895 прочитаќбвинени€т за лидер на ќрганизирана престъпна група (ќѕ√) ƒимитър ∆ел€зков, по пр€кор ћитьо ќчите, съвсем скоро ще застане пред —пециализирани€ наказателен съд, пише ‘лагман.бг. Ќесебърски€т бос ще тр€бва да се €ви на разпоредително заседание след по-малко от месец – на 14-ти ноември.

ѕрипомн€ме, че ƒимитър ∆ел€зков е обвинен като ръководител на ќѕ√ за изнудване, принуда, заплахи, палежи и разпространение на наркотици. —поред държавното обвинение в не€ са участвали още 12 души, включително и гол€мата дъщер€ на ќчите - —танислава. ƒелото веднъж влезе в съда, но още на разпоредителното заседание магистратите откриха сериозни гафове в обвинителни€ акт.

ќсновни€т проблем е, че “урци€ е върнала ∆ел€зков във връзка с обвинени€та за банда и палеж, но не и за останалите. «ащитата откри и пропуски, свързани с преплитане на функциите на участниците в групата - не ставало €сно кой е подбудител и кой помагач при извършването на престъплени€. »мало и разминаване на дати и на суми, за които се твърди, че са прибирани от рекета.

—амо две седмици по-късно спецпрокуратурата внесе пак обвинителни€ акт. » в новото дело ∆ел€зков е погнат за същите проблематични обвинени€. »зточници на меди€та разкрили, че нови€т обвинителен акт е още по-лош от предишни€ и очаквани€та са за нов фалстарт на процеса. ћеждувременно в бургаски€ ъндърграунд усилено се заговори, че ќчите ще бъде пуснат на свобода още следващата седмица.

Ѕосът се намира зад решетките над 8 месеца, след като в началото на годината беше екстрадиран от “урци€. ћалко веро€тно е той да се прибере вкъщи още през октомври, но не е изключено това да се случи при нов провал на делото, разкриха още нашите източници.

ћълвата за ранното освобождаване на боса сериозно притеснила враговете на ќчите, част от които свидетелствали срещу ∆ел€зков. “е започнали да кро€т планове за контра действи€, ако все пак се стигне до изненадваща развръзка и ћитьо се измъкне чист от ситуаци€та, пише изданието, като се позовава на много вли€телен източник в подземни€ св€т по „ерноморието./blitz.bg/

ќще за: ƒ. ∆ел€зков  съд  заседание ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

18 октомври 2019 13:06 |  ире
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

≈, разбирасе че ше го пуснат, първо требва да плати.
≈ па он е невинен, питайте  алпакчиев!


18 октомври 2019 16:12 | тамерланд
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќ»ўќ Ќќ¬ќ ѕќƒ —ЋЏЌ÷≈“ќ


18 октомври 2019 19:41 | ¬ъпрос на можене
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

јко полици€та не може да събере свестни доказателства, а прокуратурата да ги представи аргументирано... всеки съд ще го пусне!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.