Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

”жас и на ≈-79! Ѕус и кола в смъртоносен сблъсък (—Ќ»ћ »)


13 юни 2019 10:47   4232 прочитаЌай-веро€тно загинали€т е шофьорът на леки€ автомобил, който според очевидци е предизвикал зловещи€ удар


 атастрофа е станала тази сутрин край караванките, близо до разклона за врачанското село Ѕели извор. ”дарът е поредни€т тежък инцидент на международни€ път ≈79. ѕ“ѕ-то е станало към 7 часа сутринта. “ова личи от снимки в социалните мрежи, пише " онкурент".

ѕо предварителна информаци€ е загинал един човек, а има ранени. ≈кип на центъра за спешна медицинска помощ беше повикан, за да оказва помощ на пострадалите.  ъм този момент обаче все още липсва информаци€ колко и какво е състо€нието на пострадалите. ”дарили са се бус и "“ойота" със сливенска регистраци€.

Ќай-веро€тно загинали€т е шофьорът на леки€ автомобил, който според очевидци е предизвикал зловещи€ удар. “ой е изл€зъл от паркинга край караванките и без да изчака идващи€ микробус с монтански номера, се е опитал да се включи в движението по ≈79.

ѕоследвал обаче зловещ удар. ѕолици€та е на м€стото на инцидента и патрулира трафика между ¬идин и —офи€, който дори рано сутринта е натоварен. ¬ременно движението беше отбито, докато криминалистите си свършат работата. ѕопадналите в колоната автомобили и камиони от километричната колона обаче ще тр€бва да чакат възстанов€ването на трафика.

ќще за: катастрофа  удар  инцидент ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.