Учителката Тонка Драгиева: Бях пила бяло вино и се прибрах у дома чак в 4 часа сутринта

14 февруари 2020 08:28   1 коментар   7928 прочита


Бях пила бяло вино. Обаче не съм броила колко чаши съм изпила. В смисъл не е било да речем литър или нещо такова. Беше около 4 часа сутринта някъде, беше много късно, а аз трябваше да ставам в 7 часа за работа. Спряха ме полицаите и аз си слязох от колата съвсем нормално и в един момент ми отчете пробата. Бях втрещена. Взеха ми книжката, какво да направя. Освен това аз за последната година-година и половина съм свалила към 40 килограма, тъй като имам проблеми, а освен това аз не бях нито спала, нито яла. Това разказа пред Нова тв учителката Тонка Драгиева, която беше засечена от полицията с алкохол зад волана на път към работното й място - начално училище в Хисаря.

.За всички години, през които имам книжка, нямам нито едно нарушение. Така че не карам пила, нито пък ходя пила на работа. Това, което стана, е изключително глупава ситуация, коментира тя.

Какво ще се случи? - еми нищо, ще си търся друга работа, аз имам още едно образование, коментира тя. 

Директорът на училището коментира, че ако съдът я осъди днес в 10 часа, то тя няма да може да продължи да работи в училището.

"Истина е, че тя напоследък има проблеми. Свали много килограми заради здравословен проблем, а имаше и някакъв семеен проблем, който ескалира през последния месец, което вероятно й е повлияло. Но независимо от това, тя е учител и трябва да дава пример на децата", посочи той.

 


Още за: учителка   пияна   вино   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
15 Февруари 2020 11:02 | Запизнат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не се погледнат родителите, които ще плюят по учителката, защото са по-зле от нея. 60% са ви от нежелан партньор децата. Третирате ги, като кучета и котки. Висите по нощните клубове и се чудите къде да си го сложите. Ей това сте
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар