Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

”ченичка загина на пешеходна пътека снощи


5 септември 2018 09:37   2020 прочита»нцидентът е станал в √орна ќр€ховица


15-годишно момиче загина на пешеходна пътека в √орна ќр€ховица. »нцидентът е станал в 20.40 часа в близост до "«ахарни заводи". ƒетето е пресичало улицата, за да стигне до дома си. “о е било отнесено от автомобил на частна охранителна фирма. ≈кипи на полици€та са пристигнали на м€стото на инцидента.

ћомичето слизало от автобус на градски€ транспорт, минало зад него и тръгнало да пресича пешеходната пътека, когато е ударено от патрулен автомобил на частна охранителна фирма. Ќ€мало е видимост. ƒетето е загинало на м€сто, съобщава Ќова тв.

≈кипи на полици€та и прокуратурата повече от пет часа оглеждаха местопроизшествието. Ўофьорът не е употребил алкохол или наркотици. »з€сн€ват се точните причини за инцидента.

trafficnews.bg

ќще за: инцидент  момиче  пътека ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.