Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

“ракторист загина при катастрофа в силистренско


5 септември 2018 10:22   1327 прочита50-годишен мъж е загинал, след като тракторът му се е преобърнал в дере в землището на село јйдемир, съобщават от областната дирекци€ на ћ¬– в —илистра.

ѕроизшествието е станало вчера около 13.50 часа. ќгнеборци от –—ѕЅ«Ќ-—илистра са оказали техническа помощ по случа€. –азследването се води от окръжен следствен отдел при окръжната прокуратура в —илистра.

» за един пожар, възникнал следобед във вчерашни€ ден в района на село Ќова „ерна, информират от силистренската полици€. ќгън€т е унищожил два декара резене. ѕричината за възникването на инцидента е небрежност при боравене с открит огън. ѕожарът е потушен от екип на –—ѕЅ«Ќ-“утракан, спасени са 60 дка посеви.

bulnews.bg

ќще за: тракторист  инцидент  дирекци€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.