Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики Ѕърза пица с €йца ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

“рагеди€ в ћонтанско!  ола блъсна и уби пешеходка на заден ход


10 септември 2018 11:17   1166 прочита¬ъзрастна жена е починала, след като е била блъсната от кола в ћонтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекци€ на ћ¬–. »нцидентът е станал към 10 часа вчера в село —мол€новци, на улица „√еорги ƒимитров“. 68-годишен местен жител с инициали ¬.». шофирал леки€ си автомобил „ќпел јстра“ с монтанска регистраци€.

ѕри потегл€не на заден ход обаче мъжът не вид€л преминаващата зад колата 77-годишна жена и € блъснал. ѕри удара бабата е паднала на зем€та и си е ударила главата, при което е получила наран€ване в областта на лицето. Ўофьорът незабавно вдигнал старицата и € откарал в монтанската болница. “ам т€ била настанена за лечение, но по-късно същи€ ден въпреки усили€та на лекарите починала.

ѕричините за възникване на пътно-транспортно произшествие и настъпването на смъртта на жената са в процес на из€сн€ване. ћестопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед. ¬одачът ¬.». е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. ѕо случа€ е образувано досъдебно производство.

ќще за: жена  инцидент  ћ¬– ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.