Трагедия! Жена се хвърли от осмия етаж заради борчове

31 юли 2018 10:01   1 коментар   6419 прочита


Възрастна жена от Лом се самоуби, като скочи от 8-ия етаж на жилищен блок. Пенсионерката е била затънала в дългове, за да издържа себе си и внука си и се решила на отчаяната стъпка, за да спожи край на притесненията и мъките си.

75-годишната Янка Ц. живеела в 12-етажен блок до центъра на пристанищния град, в апартамент под наем, пише "Труд". Жената напуснала преди време къщата си в крайдунавски квартал заради неразбирателства със сина си, а двете й дъщери, останали без работа, заминали на гyрбет в чужбина. Така на бабата й се наложило сама да се грижи за ceбe си, а известно време и за внука cи. За да оцелее, пенсионерката започнала да чисти входа на блока, в който намерила подслон, но парите пак не стигали и тя вземала заеми от фирми за бързи кредити и съседи. Повечето от тях обаче не успяла да върне и се срамувала дори да срещне хората, които на които дължала различни суми. Сломена от грижи и безизходица, старицата скочила от високата тераса и починала на място.

По трупа на са открити следи от насилие, случаят е самоубийство по лични причини, казаха криминалисти. Според осведомени жената е оставила и предсмъртно писмо, в което поименно благодарила на хората, които й помагали.

bulnews.bg


Още за: жена   етаж   блок   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
31 Юли 2018 17:39 | 12345
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този покъртителен коментар-тази ТРАГЕДИЯ трябва да прочетат ДУМБАЗИТЕ -КОУНЯГИ КОИТО ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ХОРАТА ! Как не се засрамиха -всички клопки и тормоз на който е подложен българския народ са от тези новобогаташи -бивши комуняги -шестаци и т, нБезнаказан тормоз над обеднелия народ ! БАНДЮГИ!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар