Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ƒомашен мехлем разрушава шиповете Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

“рагеди€! 27-годишен шофьор на “»– издъхна на опашката на ƒунав мост 2 /снимка/


8 септември 2018 09:53   2688 прочита27-годишен шофьор на “»– е издъхнал на опашката за преминаване на √ ѕѕ при ƒунав мост 2, съобщиха негови колеги. »нцидентът е станал в четвъртък вечерта към 19 часа. ѕочинали€т в този момент е пътувал със свой колега, който е управл€вал камиона, съобщи "ћонитор".

ћъжът, който е от ’асково е подал сигнал на 112, че спътникът му е издъхнал внезапно докато камиона се реди на опашката за преминаване на границата в посока –умъни€. —игналът е получен в 19.11 часа и веднага на м€сто била изпратена линейка и патрулна кола на полици€та, съобщиха разследващите. ѕристигнали€т на м€стото екип обаче само установил смъртта на млади€ мъж и отнесъл трупа му в моргата на ћЅјЋ „—в. ѕетка“ във ¬идин. ѕредостои на т€лото да бъде извършена аутопси€, ко€то да из€сни причините за смъртта на млади€ мъж. ѕо първоначални данни по трупа му н€ма данни от насилие и най-веро€тно става въпрос за инфаркт.

Ќ€колко часа след инцидента, новината за смъртта на млади€ мъж бе разпространена във фейсбук групите на българските международни шофьори.  олегите му съобщават, че починали€ се казва янко »ванов и е от ’асково. ¬ групата „ћеждународни шофьори“ във ‘ейсбук вече е започнала дарителска кампани€ с цел да се съберат пари за погребението на млади€ мъж и в помощ на семейството му.bulnews.bg

ќще за: шофьор  “»–  опашка ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.