Тайната падна: Ето колко жрици заработвали парите на мастития сутеньор Флорината

03 октомври 2019 09:28   4 коментара   5380 прочита


Димо Петров излезе на свобода по-малко от месец след акцията в Слънчев бряг, след като се споразумя за условна присъда, предава Флагман. Сутеньорът-баровец Димо Петров, по прякор Флорината, официално е работел като фитнес инструктор в хотел „Диамант“ в Слънчев бряг. Демонстрацията на завидни финансови възможности и парадирането с Мерцедес Ес-класа за 250 000 лв. изобщо не кореспондирали с трудовия договор на Флорината.

Баровецът обаче не изкара и месец зад решетките. Преди броени дни пловдивчанинът сключи споразумение с Районна прокуратура-Несебър и получи 2 години и 6 месеца, но отложени с 5-годишен изпитателен срок, както и 8 000 лв. глоба.

Само шест от арестуваните жрици при акцията в „Мулен руж“ в края на август пък признали, че заработват като проститутки за Флорината. Друга любопитна подробности е, че по време на операцията в бардака са открити 12 хартиени плика с инициали на труженичките. По време на блестящата операция на бургаските криминалисти и специализираните полицейски сили, започнала малко преди полунощ на 26-ти август и продължила 3 часа и половина, са арестувани 10 момичета и Флорината.

Така нареченият еротичен бар „Мулен руж” в Слънчев бряг всъщност е част от поредица нощни клубове, носещи общата шапка „Den Glade Viking”, собственост на вдовицата на бай Миле – Силвия Панагонова. 50-годишният Петров взел под наем заведението, което се намира в сърцето на най-големия ни морски курорт. Припомняме, че Димо Петров-Флорината и групата му бяха разбити в Банско през март 2018 г. – в едноименен стриптийз бар „Мулен руж”. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв.

В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини. Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на първата инстанция. Така след като плати 30 000 лв. гаранция, само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината отново се появи в Слънчев бряг. Този случай обаче няма как да се вземе под внимание от съда, тъй като делото все още не е приключило. Флорината по всяка вероятност отново ще се признае за виновен и ще сключи споразумение за условна присъда. /blitz.bg

4 коментара
03 Октомври 2019 11:51 | Българина
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Адмирацици на МВР, но:като се направи равносметка/от прочетеното/, читателите се питат:има ли смисъл от такива акции, след като се правят споразумения и се издават такива присъди и наказания на доказани и известни с дейността си хора, нарушили НК. Похарчени са мн. повече пари на данъкоплатците за:акцията на МВР, ДП, съд и отделно силите и времето на Полицията. Само адвокатите са спечелили, дори да са служебни защитници, на които пак ние плащаме. Но, всеки има право на защита. Прав беше настоящият Премиер г- Борисов, когато беше гл. секретар на МВР казваше:"Ние ги хващаме, те ги пускат".


03 Октомври 2019 12:47 | ...
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Бях се притеснил от неведение колко на брой жрици са заработвали богатството на някой си престъпник, който едва ли чак сега органите на реда са разбрали за дейността му. Вместо отдавана да е в килия с поне 20 годишна присъда, за да не смущава живота на почтените хора, чак сега показно е арестуван точно преди изборите. България е рай за престъпниците, част от които са дори в парламента, а също управляват държавата и общините!!!


03 Октомври 2019 14:45 | ЕС
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ами точно заради това съдиите са най-богатите хора в България...


03 Октомври 2019 15:56 | Гост
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И аз мисля, че тия споразумения не бива да се прилагат, при тежки провинения! Излиза имам пари и закона за мен не важи, Все отлагания, а ако изчезне, 0
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар