Сводник купувал жените като добитък и ги извеждал на сила през граница

07 август 2014 12:16   1 коментар   7847 прочита

Лъчезар Блангев ще лежи 10 години зад решетките, реши италианският съд

Десет години зад решетките ще прекара пазарджишкият сводник Лъчезар Блангев. Преди ден Апелативният съд в Пловдив прие за изпълнение присъда, издадена на нашенеца от магистратите в Торино. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване, пише Marica.bg.В съдебна зала станаха ясни потресаващи факти по какъв начин е действал Блангев и неговите приближени, с които са извеждали момичета зад граница. В мотивите си за издадената 10-годишна присъда италианските съдии обясняват, че две от жриците на Блангев били закупени буквално като животни от него и доведени насила в Италия, където били накарани да проституират. Всяко евро, което припечелвали, отивало в джоба на пазарджиклията. За да не си помислят да избягат, Блангев им прибирал документите за самоличност. Системно девойките били заплашвани със смърт, а боят и изнасилванията били ежедневие.

Проститутките били под непрекъснат контрол, дори когато "работели" с клиентите си. Така практикували, за да не дадат възможност на жриците да завържат контакти с мъжете, които контактували сексуално с тях и те съответно да им помогнат да избягат. Италианският съд е приел и че момичетата са считани за инструменти за печелене на пари още преди да заминат от България; биват продавани и купувани като добитък, третирани и опитомявани като животни, като са цитирани прихванатите телефонни разговори на извършителите./Блиц/

 

1 коментар
07 Август 2014 13:52 | lrlr
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Е добре, защо са живи тези боклуци още - Блангев и тайфата му. Или да се закопаят живи, или да ги пуснат да проституират и да прибират всичките пари от зароботеното. Кол в задниците и разполовяване на две.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар