Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

—влачището на прохода Ўипка все повече поглъща път€ /—Ќ»ћ »/


5 септември 2018 12:10   1183 прочита–азраства се свлачището на прохода "Ўипка" и отхапва парчета от път€. ƒиректорът на областно пътно управление в —тара «агора »ли€ «латев, за€ви, че от средата на следващата седмица започва ремонт на проблемните участъци в прохода, пише Ѕлиц.

«а ремонта проходът "Ўипка” н€ма да бъде затвар€н. јко все пак това се наложи, обходен маршрут ще бъде през панорамни€ път Ўипка – Ѕузлуджа, каза още «латев. јвтоекспертът »ван „акъров предупреди, че ако не започне спешен ремонт с настъпващи€ есенно-зимен сезон ще се стигне до тежки инциденти.

ќще за: свлачище  Ўипка  проход ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.