Свещеници се млатиха зверски в навечерието на Задушница

23 февруари 2020 10:41   1 коментар   15656 прочита


Разхождайки се пиян по площада в центъра на града, бившият свещеник Цветан Тодоров срещнал настоящия поп Нестор

Ломски попове се биха в навечерието на Задушница. Невижданият инцидент е станал вчера, около 18.30 часа. Разхождайки се пиян по площада в центъра на града, бившият свещеник Цветан Тодоров срещнал настоящия поп Нестор, пише BulNews. Подпийналият се сетил за предишните разправии, които имало помежду им и започнал да обижда и псува, вървейки след него.

Свещеник Нестор се опитал да се измъкне с бърза крачка, като не отвръщал на злобните обиди, които бълвали устата на Цветан Тодоров. Стигайки до близката аптека, позната на местните като аптеката на Тодор Велев, дядо поп влязъл вътре с идеята да се скрие и всичко да приключи. Пияният и озверял бивш поп обаче не мислел така и започнал да бута вратата, опитвайки се да влезе в обекта. Свещеник Нестор подпирал отвътре, но не издържал на натиска и Цветан Тодоров успял да отвори и да влезе. Последвал лют скандал, като словесната битка прераснала в бой и секунди по-късно пияният свещеник се озовал на земята.  

Свидетели на инцидента подали сигнал на спешния телефон 112 и минути по-късно на мястото дошли екипи на бърза помощ и полицията. Медиците прегледали Цветан Тодоров и го транспортирали до местната болница. Местни хора разказаха пред наш репортер, че между двамата свещеници има напрежение от доста време и дори, че настоящият свещеник Нестор няколко пъти е подавал жалба срещу Цветан Тодоров.

Те описват потърпевшият като добър, кротък и спокоен човек, готов винаги да се отзове на помощ, а бившият - нервен и сприхав заради което не са изненадани от случилото се. Те отказват да дадат допълнителна информация по случая, тъй  като се притесняват да коментират скандалното поведение на двете духовни лица./Blitz.bg
 


Още за: попове   лом   бой   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
23 Февруари 2020 13:20 | обзор
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

е браво! много хубаво!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар