Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

—трелба в Ўумен! ∆ена стрел€ пред нощен клуб


4 септември 2018 10:23   1138 прочита— изстрел във въздуха млада жена разтърва двама мъже, биещи се пред нощен клуб в Ўумен. “ова съобщиха от ќбластната дирекци€ на ћ¬– в града, предаде ‘акти.бг

Ѕо€т между двамата започнал около 3 часа през нощта на 2 септември, недел€. “е се сбили пред клуб, намиращ се на булевард "—лав€нски".

¬ потушаването на разпрата се включили мъж и млада жена. ∆ената възпроизвела изстрел във въздуха с газов пистолет, за да разтърве участниците в бо€. “огава в полици€та е получен сигнал за стрелба в района.

 ъм м€стото се отправил полицейски екип. » четиримата души са установени. «адържан е 22-годишен мъж, който участвал в свадата. Ќа останалите са съставени предупредителни протоколи. ћладата жена с пистолета е тествана за алкохол. ѕробата била отрицателна.

ќще за: стрелба  Ўумен  жена ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.