Стрелба срещу кмета на село Орач

30 април 2020 15:39   3280 прочита


Замесен бил и роднина на магистрат от Търговище

Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач. Инцидентът е от миналата нощ. За него информира самият управник на селото Милчо Рангелов. По думите му, час преди стрелбата пред дома му, той е бил заплашен с убийство по телефона. Вече има задържани, съобщава Нова телевизия. Замесен бил и роднина на магистрат от Търговище.

„Искам да благодаря на служителите на МВР за бързите и адекватни действия. Те заловиха за часове хората, които извършиха стрелбата срещу мен“, казва Милчо Рангелов. Той разказва, че познава извършителите, защото са били от една ловна дружина. Според него причината е, че той става кмет на с. Орач. След този момент към него започват да се сипят обиди. Започват да се пускат и снимки на него и семейството му с обидно съдържание.

„Нямал съм пререкания с тях. Пуснах и жалба в прокуратурата, заради снимките в интернет. Заради ситуацията в страната обаче, жалби от този вид не се приемат. Преди стрелбата съм получавал заплаха за убийство от единия от извършителите. Обадиха ми се по телефона и казаха, че ще дойдат. Сега смятам, че и бащата на задържания ще дойде да ме търси. Казаха, че „ще ми пръснат главата“, обяснява Рангелов./blitz.bg


Още за: село орач   кмет   стрелба   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар