Страшни детайли от екшъна в Царево!

01 юли 2019 10:23   2622 прочита


Полицаи от Царево обезвредиха агресивен мъж със стоп патрони на оживена улица, пълна с деца и туристи. След предупредителен изстрел във въздуха, униформените са го простреляли в крака. 70-годишният мъж размахал два ножа и заплашил жена с дете в сграда, която е построена върху негов парцел. Не се подчинил на дошлите полицаи и ранил единия униформен.

„Доколкото разбрах, някаква жена с количка с дете искала да се качи в асансьора и той я заплашил нея“, разказва жена, намираща в близост до мястото на инцидента. Инцидентът става около 10:30 ч.в неделя, когато улицата е пълна с хора. Очевидци разказват, че в района има много деца и са се притеснили някое да не пострада. Хората одобряват реакцията на униформените.

„Полицаите му казаха да се подчини, да хвърли ножовете, а той ту единия, ту другия – така разправят, че с единия нож към единия, към другия полицай“, добавя жената. „Ръката на полицая беше ранена. Какво да правят? И са го простреляли със стоп патрон“, заяви мъж.

„Първоначално е произведен предупредителен изстрел във въздуха, като е последвало полицейско разпореждане за хвърлянето на двата ножа, но след като възрастният човек не се е съобразил, се е наложило прострелването да бъде насочено в неговия крак”, заяви Цветелина Рандева, говорител на ОД МВР-Бургас. Съседите на мъжа и друг път са сигнализирали в полицията за агресивното му поведение. Предстои възрастният мъж да бъде настанен в център за психично здраве. От там той е изписан в края на миналата година./blitz.bg/


Още за: детайли   Царево   реакция   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар