Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

—тана €сно защо са пребили певеца »вайло  олев, причината е смайваща


7 ноември 2019 11:21  1 коментар   5054 прочита—поред лекарска препоръка не е добре да се €в€вам на места със силна светлина, коментира той


ѕевецът »вайло  олев, който твърди, че е бил зверски пребит във входа на блока си, разказа за инцидента с широка усмивка в сутрешни€ блок на Ќова телевизи€. "—поред лекарска препоръка не е добре да се €в€вам на места със силна светлина, но обществото заслужава да се хвърли повече светлина върху подобни случаи", започна разказа си той.

"Ѕ€х пребит във входа на блока, в който живе€. Ќе искам да навлизам в толкова детайлни об€снени€. —ледователите насто€ват да не се изнас€ много информаци€. Ѕ€х ритан в главата като футболна топка, предпазих си лицето. Ќе е междусъседски конфликт. ѕодбудител€т на това де€ние не живее в този блок. »маше формален, битов повод.

»ма проблем в бан€та, който е от година. ќпитах се да го разреша по мирен начин. „уках на вратата на съседите и €вно това е бил проблемът. “ова според мен е поръчителство, нападнаха ме без никакво об€снение. ѕолучих много тежки удари в главата и т€лото, все още съм в шок", за€ви още  олев.

"≈динственото, което чух, беше: "«ащо притесн€ваш жена ми?". јз съм в прекрасни отношени€ с други мои съседи, никой не познава тези хора, те са външни лица. ≈дин от нападателите тръгна да нахълтва в дома ми. Ќе знаех на колко години съм и кой ден от седмицата е", коментира изпълнител€т./Blitz.bg

ќще за: »вайло  олев  побой  блок ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

7 ноември 2019 16:25 | Ѕаба
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

’ем си инженер, хем пееш, хем си хубавец .  ак н€ма да те би€т? «апочни да тренираш бокс и ще си по-спокоен.  ретени дал бог, колкото искаш. ѕази се, »вайло!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.