Стана ясно защо са пребили певеца Ивайло Колев, причината е смайваща

07 ноември 2019 11:21   1 коментар   5971 прочита


Според лекарска препоръка не е добре да се явявам на места със силна светлина, коментира той

Певецът Ивайло Колев, който твърди, че е бил зверски пребит във входа на блока си, разказа за инцидента с широка усмивка в сутрешния блок на Нова телевизия. "Според лекарска препоръка не е добре да се явявам на места със силна светлина, но обществото заслужава да се хвърли повече светлина върху подобни случаи", започна разказа си той.

"Бях пребит във входа на блока, в който живея. Не искам да навлизам в толкова детайлни обяснения. Следователите настояват да не се изнася много информация. Бях ритан в главата като футболна топка, предпазих си лицето. Не е междусъседски конфликт. Подбудителят на това деяние не живее в този блок. Имаше формален, битов повод.

Има проблем в банята, който е от година. Опитах се да го разреша по мирен начин. Чуках на вратата на съседите и явно това е бил проблемът. Това според мен е поръчителство, нападнаха ме без никакво обяснение. Получих много тежки удари в главата и тялото, все още съм в шок", заяви още Колев.

"Единственото, което чух, беше: "Защо притесняваш жена ми?". Аз съм в прекрасни отношения с други мои съседи, никой не познава тези хора, те са външни лица. Един от нападателите тръгна да нахълтва в дома ми. Не знаех на колко години съм и кой ден от седмицата е", коментира изпълнителят./Blitz.bg


Още за: Ивайло Колев   побой   блок   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
07 Ноември 2019 16:25 | Баба
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Хем си инженер, хем пееш, хем си хубавец . Как няма да те бият? Започни да тренираш бокс и ще си по-спокоен. Кретени дал бог, колкото искаш. Пази се, Ивайло!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар