Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

—тана €сно защо е освободен шофьорът на автобуса ковчег


5 септември 2018 11:32   1666 прочитаЎофьорът на рейса ковчег √ригор √ригоров излиза на свобода срещу гаранци€ от 2000 лева. “ова реши —офийски€т апелативен съд вчера. ћагистратите са на мнение, че √ригоров категорично н€ма опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. ќсвен това съдът е взел предвид и здравословното му състо€ние - той е с 50% неработоспособност заради болни бъбреци и диабет, пише в. "“елеграф".

»наче на този етап от разследването има обосновано предположение за вината на √ригоров, см€та —ј—. «ащитата на √ригоров об€сни, че тепърва на √ригоров му предсто€т срещи с психолог, за да преодолее шокът от прежив€ното.

ћеждувременно от ¬ћј съобщиха вчера, че 30-годишни€т вуийчо на загинали€ √еорги - —имеон, е изведен от реанимаци€ и вече е настанен в клиниката по ортопеди€ и травматологи€. “ой постъпи в болницата със счупен череп и опасност за живота. ѕлеменникът му √еорги и баба му ƒаринка пък загинаха в адски€ удар.

ƒвата автомобила, ударени от рейса ковчег при навлизането в насрещното, са иззети като веществени доказателства, става €сно от съобщение на ѕ–Ѕ за хода на разследването. „етири болници да поемат пострадалите при тежки катастрофи, бедстви€ и аварии. “ова предложиха от столичната лекарска колеги€.

»де€та е пациентите да бъдат транспортирани към "ѕирогов", "—в. јнна", »—”Ћ и ¬ћј, тъй като това са лечебните заведени€ в столицата, които могат да поемат най-тежко пострадалите, тъй като отговар€т на критериите да лекуват спешни пациенти, да са 24 часа на разположение и да имат необходимите специалисти и апаратура.

ќще за: шофьор  автобус  ковчег ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.