Стана ясно къде е било заровено тялото на изчезналата от Раковски жена

27 ноември 2022 14:29   1 коментар   4211 прочита


Най-лошото се потвърди! Така жители на пловдивското село Пъдарско посрещнаха вестта за убийството на 28-годишната Фанка Ангелова. На третия ден от мащабното издирване на полицаите от Раковски и криминалисти откриха тялото на младата майка, заровено в гараж на пустеещ двор. Още преди обед разследващи подозираха, че нещата вървят към фатален край след повече от две денонощия издирване.

В имота, където е бил открит трупа на Фанка, не живее никой, казаха жители на Пъдарско. Те са потресени от убийството, причинено от ревност от страна на бившия ѝ мъж. От година двамата с Фанка били разделени и той всячески я тормозел. Не можел да се примири, че го е оставила.

Младата жена има две деца - момче на 14 г. и момиче на 8. Тя тръгнала в петък призори за работа и оттогава следите ѝ се губят. Фанка работела в Индустриалната зона в с. Стряма, информира в-к "24 часа"

След постъпване на сигнала за изчезването ѝ в РУ-Раковски, цялото управление е вдигнато да я търси. В издирването се включват и криминалисти. Работили са по различни версии, включително и по тази за бягство от страна на младата жена. Разпитани са близките ѝ, с които е имала досег. След анализ на събраните факти полицаите от Раковски се насочват към изоставения гараж и там откриват безжизненото тяло. То е предадено на Съдебна медицина./новини.бг


Още за: жена   гараж   мъж   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
28 Ноември 2022 09:34 | Ах, Андрешко.....
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Крайно време е да се върне смъртното наказание. Обаче и проблема с ромите е сериозен. Ако го бяха вкарали в затвора когато е направил първото дете - защото тогава жената е била на 13 години и го е родила на 14, сега можеше и да е жива.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар