Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

—нимки от среднощната касапница край –усе!


5 септември 2018 09:15   1642 прочитаћъж загина в челен сблъсък на BMW-та на път€ –усе - —илистра


ѕо€виха се брутални снимки от среднощната катастрофа край –усе. ѕрипомн€ме, че при не€ един човек загина, а други двама б€ха ранени.

»нцидентът стана на път€ –усе-—илистра, станала около 20,40 часа в участъка между село —андрово и град —ливо поле.  атастрофата е станала на прав участък, където челно са се сблъскали две BMW-та, едното от т€х с разградска регистраци€, информира "–усе ћедиа", от където публикуваха и снимки от инцидента. ѕри сблъсъка едната кола се е запалила и разцепила на две, пише блиц.

«агинал е един от водачите, а други€т, заедно с една жена, са откарани в болница в –усе с множество травми. ѕострадал е и трети автомобил - "ћерцедес", ударен от лет€щите наоколо части, но при него има само материални щети. Ўофьорът му яшар —юлейман разказа, че не е вид€л удара, но в последни€ миг зърнал лежащ на платното човек. «а да не го удари свил р€зко вл€во и връхлет€л върху откъсната джанта с амортисьор от едната кола. ¬ резултат спукал картер и счупил брон€та си.

"≈дната кола се е сцепила на две - предната част гор€, задницата му ей тук седи", каза яшар и добави, че пострадалите били млади хора

ќще за: снимки  катастрофа  –усе ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.