Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

—нимки от спецакци€та в сградата на Д—ис »ндустрийсУ ќќƒ —офи€


5 септември 2018 11:27   1351 прочита¬се още протича специализираната прокурорска акци€ в офиси, наход€щи се в във „¬инпром  арнобат“ ќќƒ, „—ис »ндустрийс“ ќќƒ и „“опаз ћел“ ќќƒ. –епортер засне засиленото полицейско присъствие пред сградата на „—ис »ндустрийс“ ќќƒ, ко€то се намира на столични€ булевард "ƒжеймс Ѕаучер", пише блиц.

ѕроцесуално-следствените действи€ – претърсвани€ и изземвани€, обиски на лица и разпити на свидетели са в рамките на образувано досъдебно производство за организирана престъпна група, създадена с цел изб€гване на плащане на данъчни задължени€ в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.

Ќа този етап е €сно, че данъчните престъплени€ са извършвани в периода 2009 г. – 2018 г., като реални търговски дружества са подправ€ли счетоводните си регистри, като в т€х са включвали фактури от дружества от типа „липсващи търговци“, с цел функциониране на създадената схема на данъчна измама.

ѕрипомн€ме, че се очаква и известни бизнесмени ще бъдат арестувани във връзка с операци€та на —пециализираната прокуратура за противодействие на данъчни престъплени€. √орещата новина бе потвърдена пред меди€та ни от два независими източника от правоохранителната система. ќколо 11 часа днес се очаква —пецпрокуратурата да даде допълнителна информаци€ за акци€та.

ќще за: акци€  офиси  сграда ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.