След като изнасилил 8-годишното дете, психопатът Осман заспал непробудно

11 октомври 2014 10:40   5558 прочита


Два часа след като изнасилил 8-годишното момиченце на брега на язовир „Студен кладенец" психопатът Осман изял една баничка, изпил кофичка айрян и легнал да спи. „Спа непробудно до сутринта", разказаха свидетели на престоя на мъжа от село Калоянци в ареста.„Напих се и ми се прииска секс", това е заявил след задържането си в село Калоянци психопатът. Той бе арестуван за изнасилване на 8-годишно момиченце на брега на язовир „Студен кладенец" миналия четвъртък, пише „24rodopi.com. Сега е настанен в Държавната психиатрична болница в Кърджали, а момиченцето се лекува в Пловдив.

В 23.00 часа в на 2 октомври Осман бил докаран в полицейското управление в Кърджали. Той се гаврил с момиченцето между 18.00 и 20.00 часа в землището на село Калоянци.

Осман примамил детето и го повел към язовира. „Познава семейството на детето. Може би затова то се подвело и тръгнало с Осман. Когато вече били извън селото, той се нахвърлил на момиченцето", разказаха жители на село Калоянци. Осман захвърлил детето в дере до язовира. Било цялото в кръв.

„След 18.00 часа родителите вдигнаха цялото село по тревога. „Дъщеря ни я няма. Помогнете да я намерим", молеха се те. Към 20.00 часа дойдоха и полицаи. Явно Осман им е бил стар познайник и друг път е правил такива неща, защото първо към него тръгнаха. Откриха кръв и по дрехите на Осман и той бързо си призна", разказаха още жители на Калоянци. Според тях той е лежал в затвора в Стара Загора.

Земляците му разказват също, че Осман е работи като пазач в Перперек, карал смени от по 12 часа. „Има семейство, баща на две деца е. Не проумяваме как е направил това", допълниха те.

След зверството с детето Осман изял една баничка и пил айран. В ареста разказал какво е направил, а накрая заключил: „Сега поне няма да се наложи да работя". Спал спокойно, непробудно до сутринта.

Момиченцето е настанено в Хирургията на Университетската болница „Св. Георги" в Пловдив с множество разкъсвания и травми. То е във втори клас и всеки ден пътувало с автобус до училището в Перперек.

"Има образувано досъдебнопроизводство по случая", заяви изпълняващата функциите на окръжен прокурор на Кърджали Димитрина Делчева. Обвинението е по чл. 152 от Наказателния кодекс за съвъкупление с лице от женски пол, ненавършило 14 години. "С определение на съда привлеченият като обвиняем е настанен за изследвания в психиатрично заведение", каза още Делчева. Тя допълни, че предстои да бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза, след което ще се прецени как да се процедира в случая.

Адвокати смятат, че Осман ще бъде освидетелстван и ще бъде настанен за лечение в Психиатрична болница за дълъг период.

Случаят „Психопатът Осман от Калоянци" е идентичен със сексуалната гавра на Стойчо Каубоя от улица „Стадионска" в Кърджали. За сексуално насилие над дете 62-годишният клошар получи условна присъда.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар