Шефът на полицията разкри кои са петте мутри, потрошили "Бесо"

14 август 2019 10:28   5856 прочита


От тези пет лица са задържани две са задържани. Едното лице е задържано тази нощ. Това заяви шефът на полицията Христо Терзийски в ефира на Нова телевизия. "И петте лица, който са установени, сега са търсени по всички методи и способи, които използва полицията. Две от лицата са задържани, две се издирват от полицията. Става въпрос за Петър Паунов и Веско Стоянов", уточни Терзийски.

По думите му петото лице е в процес на установяване. "Може би около 10-11 часа ще го обявим за издирване. Предстои и шестото лице да бъде установено", коментира той. "Петимата, които са установени са млади момчета. Около 23-35 години, едно от тези лица не е криминално проявено. Оснаталите са с криминални проявени – грабеж, кражба, хулиганство, повреждане на имущество. Към момента отказват да дават обяснения", заяви още той.

По думите му полицията е разбрала за инцидента след като служител е забелязал в социалните мрежи кадрите. Терзийски коментира и евентуалните финансови неуредици между собственика на "Бесо" Емануил Лазаров и соченият за поръчител Красен Кръстев. "500 000 лв. не може да кажем че е дължал. Няма как взаимоотношения на лица, които са съдружници в различни компании да уреждат така нещата", коментира още шефът на полицията.

Той посочи, че не е имало сигнал в полицията за неуредици между двамата. "Миналата седмица В 3-то РПУ е подаден сигнал за неправомерни действиоя в една от компанията, която в съдружие се стопанисва от тези лица. Сигналът е подаден от съдружник на Лазаров. Красен Кръстев е разпитан. Към настоящия момент е освободен. Събираме данни за евентуална съпричастност/blitz.bg/


Още за: лица   арест   полиция   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката