Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

Ўефовете на  риминална и »кономическа полици€ в —тражица покривали наркобандата, разбита при спецакци€та на √ƒЅќѕ


13 ноември 2017 17:06  2 коментара   4302 прочитаЌачалниците на  риминална и »кономическа полици€ в —тражица са били оковани с белезници в четвъртък вечерта при акци€ на „вътрешна сигурност” при ћ¬– » √ƒЅќѕ. “ошко јлексиев и јндрей —тоенчев са арестувани след обиски на работните им места и в сградата но полицейското управление в града.

—пециализираната операци€ е проведена под наблюдението на ¬ърховна касационна прокуратура. ”дарът върху наркодилърите и техните покровители е направен след сигнали срещу полицаите и дълго следене на т€хната дейност и на наркодилъри от района. ѕолицаите предупреждавали дилърите на дрога за полицейски операции срещу заплащане или друг вид услуги.

ќсвен двамата блюстители на реда с белезници са оковани и прибрани в ареста и двама мъже от ƒжулюница. —поред неофициална информаци€ от домовете на двамата са иззети 70 чувала с марихуана. √рупата е об€вена за организирана и престъпна и ще се разследва от —пециализираната прокуратура в —офи€.

≈дини€т арестуван от ƒжулюница е 35-годишни€т ћари€н —танков. ћъжът е роден в селото и живее там, но е руски гражданин, защото майка му е рускин€. “ой бил превозвач и карал тир в чужбина. —поред „¬ътрешна сигурност” при ареста му са намерени 40 чувала с марихуана, пише в. "Ѕорба".

ƒруги€т участник в схемата е 40-годишни€т Ѕо€н  овачев, който се занимавал с овощарство и отглеждал фиданки. » за двамата в л€сковското село б€ха учудени, че тайно и без никой да знае са се занимавали с отглеждане и пласиране на дрога и са имали чадър от полици€та в —тражица.

ѕо време на операци€та са проверени над 10 адреса в областта. ќткрит е пети участник, който произвеждал марихуаната и € давал на пласьорите от ƒжулюница. “е докладвали на полицаите от —тражица за пратките, а служителите на ћ¬– пазели разпространението. —поред официална информаци€ на ћ¬–, дори връщали обратно стоката на производител€, след като била дадена на дилърите, за да вдигнат маржа на стоката. √рупата била следена още от 2015 г., но до арести се стигнало едва сега, за да има неопровержими доказателства и да н€ма теч на информаци€.

ѕолицаите и двамата дилъри от ƒжулюница са със 72-часов арест от —пециализираната прокуратура и с обвинени€ за организирана престъпна група за разпространението на наркотици. —поред друга верси€ детето на един от полицаите било болно и за лечение му тр€бвала марихуана. “ака служителите на ћ¬– влезли в схемата, а н€кой ги издал на „¬ътрешна сигурност” и √ƒ Ѕќѕ.

/blitz.bg

ќще за: арест  банда  началници ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

14 ноември 2017 07:55 | тамерланд
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ѕ≈«ћ»—Ћ≈Ќј —“ј“»я


15 ноември 2017 11:39 | коко
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

защо не го даваха вчера по новините, да не е фалшива новина
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.