Русенско село иска изселване на агресивен бияч, баща на 11 деца

17 май 2022 14:24   2531 прочита
кадър БНТ
кадър БНТ


кадър БНТ

Жителите на русенското село Николово настояват за изселването на семейство с 11 деца. Те описват бащата като изключително агресивен. Напрежението ескалира, когато в събота той нападнал и душил 17-годишно момче заради паркирани тротинетки близо до дома му.

На детска площадка в село Николово мъж напада децата, които играят. Казва се Красимир Тодоров и съседите му го описват като изключително агресивен

"С идването започна да хвърля тротинетките и колелата на децата, направих му забележка, тръгнах да бягам и паднах на тревата, започна да ме бие, доста изплашен съм", заяви в "Денят започва" по БНТ Ивайло - момчето, което е пострадало в инцидента.

"До момента писмени жалби за семейството до кметството няма. Устните са много, надявам се след тази случка институциите да вземат спешни мерки. Има напрежение в селото", допълни кметът на село Николово Златан Ванев. Той е един от първите пристигнали на мястото на инцидента.

Инициирана е подписка от жителите на селото мъжът да бъде съден.

Според семейството на Красимир Тодоров те са тормозени в продължение на година, защото живеят до детската площадка.

От областната дирекция на МВР в Русе обясниха, че по случая вече е образувана проверка. Събраните материали ще бъдат докладвани на прокуратурата./ФАКТИ.бг

 


Още за: баща   деца   село   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар