Росен Петров и известният адвокат Людмил Рангелов хвърлиха бомба в ефир: Мутренските времена не са си отишли!

09 януари 2018 11:39   1 коментар   10192 прочита


Убихме МВР и службите за сигурност, заключи бившият депутат и водещ

Мутренските времена в България не са си отишли. До този извод стигна адвокатът Людмил Рангелов пред "България он еър" в контекста на шокиращите убийства и похищения от края на миналата година и началото на тази.

Вчера пред офиса му в столичния квартал "Манастирски ливади" беше разстрелян Петър Христов, който е собственик на една от най-големите млекопреработвателни фирми у нас. Преди дни пък бе извършено жестоко шесторно убийство в Нови Искър, след което според МВР издирваният нападател се е самоубил.

Адвокат Рангелов свърза събитията от последните дни с отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков - Адриан, както и стрелбата срещу един от шефовете в НАП Иво Стаменов, като по думите му тези случаи показват, че мутренските времена не са си отивали.

Убийството на Петър Христов ще бъде изключително трудно за разкриване. Очевидно е поръчково и извършителят е доста квалифициран, убеден е Людмил Рангелов.

Смята се, че убитият 49-годишен бизнесмен е свързан с делото срещу "Наглите" и е помагал за разкриването на престъпната група.

"Ако добросъвестно е искал да помогне на властите и е достигнал до информация, по-скоро е действал като гражданин, а не като бизнесмен. Бил е в комфорт с околните, свободен, самоуверен, с много интензивни контакти, движил се е без охрана. Всичко това говори, че не е имал притеснения", каза още юристът.

"Не знам дали се връщат мутренските времена, но е време е държавата да се завърне! Не съм предполагал, че така ще започне новата година. Шесторното убийство в Нови Искър травмира цялата нация, не сме свикнали да стават такива зверски неща. В обществото се насажда чувство за перманентен страх и несигурност", каза пред Bulgaria ON AIR бившият депутат и телевизионен водещ Росен Петров.

"Убихме МВР и службите за сигурност, и вече 27 години се опитваме да ги реанимираме доста безуспешно. Агентурата е разбита. Направихме така, че "сътрудник на МВР" да звучи мръсно, грозно. Когато системата за сигурност е разбита, тогава можем да очакваме всичко", каза още Росен Петров./pik.bg/

1 коментар
09 Януари 2018 21:12 | wileto.
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Росенчо, службите никой и никога през тия 27. години не се е опитвал да ги РЕАНИМИРА, а продължават усилията за пълното им дезорентиране и объркване, вижте само кадрите им в момента.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар