Родителите на брутално изнасилената 16-г. девойка в Мездра с потресаващ разказ

27 май 2020 13:34   6570 прочита


Момичето е било душено, бито и зверски насилвано. Наложило се е то да бъде шито, защото е кървяло обилно

Родителите на 16–годишно момиче, изнасилено по жесток начин от 22–годишен мъж, разказаха пред „Здравей, България“ и Нова телевизия за ужаса, който е изживяла и изживява дъщеря им. Инцидентът е станал след като момчето е изнудвало 3 месеца момичето. За да приключи всичко, то е отишло при него. Но вместо всичко да приключи, ужасът е започнал. Момичето е било душено, бито и зверски насилвано. Наложило се е то да бъде шито, защото е кървяло обилно. Днес девойката е в изключително тежко психическо състояние, а родителите са много притеснени от всичко.

Изнасилената девойка признава, че я е било страх и срам да бъдат показани нейни стари снимки и затова е мислела, че ако отиде при изнудвача си, всичко ще приключи. Родителите споделят, че са изчели заплахите и не могат да повярват в какъв ужас е живяло детето им и как е успяло до момента да се справи психически.

Бруталното деяние е станало навръх един от най-светлите ни празници - 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Междувременно изтекоха снимки на 22-годишното момче, което е обвинено за жестокото деяние. Името му е Венцислав Йоханов още на следващия ден е бил приведен в следствения арест във Враца./блиц.бг 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар