Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  Ѕърза пица с €йца ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

–азкритие: „овек на »ван  остов е виновни€т за спирането на Д’оризонтУ!


18 септември 2019 10:56   2552 прочита¬чера прокуратурата об€ви, че разполага с достатъчно данни за извършено длъжностно престъпление от директора на дирекци€ „“ехника“ в ЅЌ– инж. ѕламен  остов, по повод спирането за н€колко часа на сигнала на програма „’оризонт“ минали€ петък.

¬еднага грантово зависимите издани€ на ѕрокопиев подеха в негова защита обратната кампани€, с мантрата, че н€кой го е принудил да извърши действи€та, в резултат на които сигналът е бил отр€зан.

ќказва се обаче, че ѕламен  остов съвсем не е случайна фигура, а близостта му до „ƒа(…) Ѕългар舓 и жълтопаветните грантово зависими журналисти и говорители, об€сн€ва до гол€ма степен извършеното от него.  акто и неистовото желание на глутницата прокопиеви „моралисти“, вината да бъде прехвърлена на шефа на ЅЌ– —ветослав  остов.

ѕрипомн€ме, че миналата седмица избухна скандалът със свал€нето от ефир на протестърската пристрастна „журналистка“ —илви€ ¬еликова, ко€то от години е превърнала ефира на „’оризонт“ в говорилн€ на кръга „ апитал“. — изтъркани€ израз, че е застрашена свободата на словото, издани€та на »во ѕрокопиев и ÷ветан ¬асилев скочиха в нейна защита, дори беше организиран и „протест“ пред сградата на –адиото. ¬ същи€ ден беше спр€н и сигналът на „’оризонт“, което допълнително нагнети напрежение.

 артината обаче придобива съвсем различен вид и провокаци€та веднага лъсва, ако се види кой всъщност е ѕламен  остов. —ъщи€т е стар кадър на националното радио, като именно по времето на »ван  остов, в началото на 2001г. и при управлението на ЅЌ– от јлександър Ѕръзицов, се издига скорострелно в йерархи€та и става изпълнителен директор на меди€та.

ƒа се приеме при това положение, че в действи€та му сега н€ма умисъл, или пък че н€кой друг (различен от старите му при€тели костовисти) се е опитал да му „въздейства“, както твърд€т медиите от кръга „ апитал“, е напълно несериозно.

ѕрокуратурата вече разкри, че на 11.09.2019 г. директорът на дирекци€ „“ехника“ към ЅЌ– ѕламен  остов е изготвил писмено уведомление до генерални€ директор на ЅЌ– за „създаден гол€м технически проблем“, който налага „профилактиране на студийни€ комплекс на ѕрограма „’оризонт“ за времето от 6:00 до 11:00 часа на 13.09.2019 г.“.

Ќикъде в това уведомление  остов не е посочил, че ще се извършва спиране на излъчването на програмата и не е довел до знанието на генерални€ директор такова свое намерение.

ќсвен това  остов е съставил и още много документи, както и писма по електронната поща, които доказват, че без никакво основание, както и тайно от ръководството, е организирал спирането на сигнала на „’оризонт“ и то точно по времето, когато е било предаването на —илви€ ¬еликова - очевидно с цел да създаде напрежение и да набеди директора на ЅЌ– в „цензура“, каквато реално не съществува. » това да е предпоставка да му се иска оставката, което и се случва в момента.

“ози път обаче хората на »ван  остов очевидно прекалиха с манипулациите, защото първо, свързаността на ѕламен  остов с организаторите на провокаци€та н€ма как да се скрие, и второ, престъплението, в което е уличен, застрашава не само националната сигурност, но и отново доказва, че малобройните психодесни политици и техните журналистически марионетки, н€мат никакви задръжки, нито морал. /blitz.bg/

ќще за: спиране  дирекци€  сигнал ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.