Разбиха канал за крадени луксозни коли от Гърция към България

25 май 2013 19:17   4137 прочита


Луксозните автомобили, преминавали от Гърция през България и Турция и били пласирани в Грузия

Престъпна група от гърци и българи, която е била специализирана в кражба и изнасяне от страната на луксозни автомобили, разби гръцката полиция , съобщи електронното издание на в. “Етнос”.Акцията е започнала в петък, когато двама гърци - на 37 и 39 години, пристигнали на граничния пункт Орменио с луксозни автомобили и се опитали да преминат на територията на България, пише Блиц.

Двамата мъже дали на полицаите фалшиви документи на колите, а при проверка били установени фалшиви регистрационни табели и пренабити номера.

Установено е, че единият от автомобилите е откраднат от Атина преди около седем месеца. Издирва се собственикът на втория автомобил.

Двамата мъже взели колите от неустановени до момента лица в Атина като целта е била те да бъдат прекарани през България за Турция. Оттам с помощта на българка превозните средства е трябвало да бъдат доставени в Грузия.

Гърците са арестувани по обвинения за създаване на престъпна група, кражби и узаконяване на приходи от незаконна дейност. Полицията издирва трима техни съучастници - двама гърци и една българка.


Още за: канал   крадени   коли   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар