Ќовините на югозападна Ѕългари€
 Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

–алев през сълзи в съда: »скам да се грижа за семейството си


12 юни 2019 09:41   5107 прочита метът на район „—еверен“ инж. –альо –алев за€ви пред магистратите от специализирани€ съд, че е много обиден от повдигнатото му обвинение. “ой е изл€зъл в 30-дневен неплатен отпуск от 31 май, за да не възпреп€тства разследването и да н€ма достъп до общината, пише marica.bg.

„ѕочти 8 години съм работил като кмет на район „—еверен“. ¬идно е, че си върша добре работа. Ќе мога да ви об€сн€ колко е обидно това, което ми се случва в момента. »мам две деца – на 7 и 11 години. ћалкото ходи на арт работилница, логопед и т.н √олеми€т ми син - на математика, български език и борба. “ова са ежедневни задължени€. Ѕаща ми е на 71 години и е болен от туберкулоза. ћайка ми претърп€ операци€. «а тези четирима души сега се грижи само жена ми. ћол€ за по-лека м€рка, ко€то да ми позволи да се грижа за семейството си“, за€ви през сълзи кмета –алев, който е свалил 6 килограма в ареста.

јдвокатката му —узана јлекова също насто€ за по-лека м€рка, тъй като докладните записки на  омиси€та за борба с корупци€та са негодни доказателства спр€мо съдебни€ кодекс. ѕо думите ѝ, обвинението лежи на извадени от контекста на разпитите изречени€, а всъщност нито един от свидетелите не посочва, че –алев е искал пари.

„“ова са слухове и те не могат да бъдат от каквото и да е било значение за процеса. —поменавано е, че средствата са за н€кого, но никой не споменавал конкретно кмета“, об€сни јлекова пред съда. “€ подчерта, че клиентът ѝ е с чисто съдебно минало, трудово зает, с добра семейна среда, а и е съдействал на органите на реда.

—поред не€ наложената м€рка „задържане под стража“ от е предварителна присъда, което нарушава презумпци€та за невинност. «а по-лека гаранци€ насто€ и сочени€т за съучастник на –альо –алев »ван ƒелевски. “ой беше освободен срещу парична гаранци€ от 60 000 лева. ѕрокуратурата насто€ за налагане на най-тежката м€рка „задържане под стража“ спр€мо двамата, тъй като според свидетелските показани€, проектът за процесни€ строеж не е имал сериозни пороци и е тр€бвало да бъде придвижен по-бързо, но е бил възпреп€тстван. ћалко по-късно съдът реши да остави в ареста кмета на район „—еверен“ инж. –альо –алев. Blitz.bg

 

ќще за: кмет  район  съд ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.